Giorgi Ugrekhelidze kimdir, nereli, kaç yaşında? 2023 Giorgi Ugrekhelidze Piyasa değeri ne kadar, Hangi takımlarda oynadı?

Giorgi Ugrekhelidze kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, piyasa değeri ne kadar, futbol ne zaman başladı, şuan hangi takımda oynuyor? Giorgi Ugrekhelidze ile ilgili futbolseverlerin cevabını merak ettiği tüm bu soruların 2023 güncel verilerini araştırıp sizler için derledik.

Giorgi Ugrekhelidze kimdir, nereli, kaç yaşında? 2023 Giorgi Ugrekhelidze Piyasa değeri ne kadar, Hangi takımlarda oynadı?

Giorgi Ugrekhelidze kimdir, nereli, kaç yaşında? 2023 Giorgi Ugrekhelidze Piyasa değeri ne kadar, Hangi takımlarda oynadı?

Futbolseverler genel olarak beğendikleri ve merak ettikleri futbolcuları araştırırlar. Bu kapsamda futbolcunun hangi takımlarda oynadığını, yaşını, bonservis bedelini, fiziksel bilgileri ve istatistiklerini merak ederler. Bizlerde Bölge Gündem Haber spor editörleri olarak Giorgi Ugrekhelidze adlı oyuncu hakkındaki bilgileri sizler için derleyip topladık. Bu içerikle aradığınız soruların yanıtlarını ve tüm detaylarını bulabilirsiniz.

Giorgi Ugrekhelidze Kimdir, Nereli, Yaşı ve Boyu Kaç?

Giorgi Ugrekhelidze 16 Ocak 2002 tarihinde doğmuştur. 1,83 m boyundadır. Gürcistan uyrukludur.Gerçek adı da გიორგი უგრეხელიძე şeklindedir.

Hangi Mevkide Oynuyor, Hangi Ayağını Kullanıyor?

Giorgi Ugrekhelidze Kaleci mevkiinde oynamaktadır. Kayıtlara göre menajeri bulunmamaktadır.Hangi ayağı kullanıldığı bilinmiyor.

Hangi Takımda Top Oynuyor?

Sioni Bolnisi futbol takımında oynamaktadır. Sioni Bolnisi takımına 1 Ağustos 2021 tarihinde katılmıştır. Giorgi Ugrekhelidze'nin Sioni Bolnisi ile sözleşmesi - tarihinde bitmektedir.

Giorgi Ugrekhelidze Piyasa Değeri Ne Kadar, Nedir?

Giorgi Ugrekhelidze isimli futbolcunun piyasa ve bonservis değeri 10 Bin €'dur. Oyuncusunun en yüksek piyasa değeri ise 10 Bin € kadar çıkmıştır.

Giorgi Ugrekhelidze Hangi Takımlarda Futbol Oynadı?

Giorgi Ugrekhelidze futbol kariyeri boyunca transfer geçmişi tarihleriyle birlikte şu şekildedir.

13 Şubat 2020 yılında Sioni Bolnisi

1 Ocak 2021 yılında FC Merani

1 Ağustos 2021 yılında Sioni Bolnisi

1 Ocak 2022 yılında Shturmi

1 Temmuz 2022 yılında Sioni Bolnisi

Giorgi Ugrekhelidze kimdir

Giorgi Ugrekhelidze Hangi Takımda 2023, Forma Numarası Nedir?

Giorgi Ugrekhelidze şuan Sioni Bolnisi takımında oynamakta ve 32 numaralı formayı giymektedir.

Dünya Futbol Tarihinin En Güzel 30 Golü!

Dünya futbol tarihinin en güzel 30 golünün sizler için derledik. 

Giorgi Ugrekhelidze nereli

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN