Altınordu - Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TFF 1. Lig'de heyecan 12. hafta karşılaşmaları ile sürecek. Bu kapsamda Altınordu ile Eyüpspor karşılaşacak. Peki Altınordu - Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sorulara ilişkin cevaplara haberimizde yer verdik...

Altınordu - Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TFF 1. Lig'de milli aradan önceki son karşılaşmalar ile takımlar galibiyet arayacak. Bu kapsamda ligdeki 12. hafta karşılaşmasında Altınordunbsp;ile Eyüpspornbsp;kozlarını paylaşacak. Bu heyecan dolu karşılaşmayı izlemek isteyen sporseverler ise internet arama motorlarında Altınordunbsp;- Eyüpspornbsp;maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sorularına yanıt arıyor. Cevapları sizler için haberimizde derledik...

ALTINORDU - EYÜPSPORMAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Altınordu- Eyüpspormaçı 6 Kasım 2021 Cumartesi günü oynanacak. Karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Bu heyecan dolu mücadele Ankara'da, Eryaman Stadyumu'nda oynanacak.

ALTINORDU - EYÜPSPORMAÇI HANGİ KANALDA?

Altınordu- Eyüpspormaçı TRT Avaz ve Bein Sports Max 2 kanalından naklen yayınlanacak. Sporseverler bu müsabakayı TRT Avaz ekranlarından şifresiz olarak izleyebilecek.

TRT Avaz, Digiturk 57, D Smart 284, Kablo TV 99, Tivibu 47, TurkcellTV+ 179, Fil Box 154 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

ALTINORDU - EYÜPSPORMAÇI HAKEMİ KİM?

Altınordu- Eyüpspormaçının hakemi Sarper Barış Saka olacak. Saka'nın yardımcılıklarını Oğuz Kağan Çalışır ve Cemal Alpay yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Şevket Teker görev alacak.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN