Dosyalama Memuru Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Dosyalama Memuru maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Dosyalama Memuru iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Dosyalama Memuru iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Dosyalama Memuru Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Dosyalama Memuru görev tanımı nedir, Dosyalama Memuru ne iş yapar, Dosyalama Memuru olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Dosyalama Memuru mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Dosyalama Memuru Tanımı;

-İşyerine gelen ve giden evrakların dosyalama sistemine uygun olarak dosyalayan, kaydeden ve muhafazasını sağlayan kişidir.

Dosyalama Memuru Maaşı Ne Kadar? 2023 Dosyalama Memuru Maaşları

Dosyalama Memuru maaşı ortalama aylık 9128 _TL’dir. En düşük Dosyalama Memuru maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 9750 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Dosyalama Memuru iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Dosyalama Memuru İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

4415.03

Meslek Adı :

Dosyalama Memuru

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Büro Hizmetlerinde Çalışan Elemanlar

Meslek Alt Ana Grubu :

Diğer Büro Hizmetlerinde Çalışan Elemanlar

Meslek Grubu :

Diğer Büro Hizmetlerinde Çalışan Elemanlar

Meslek Birim Grubu :

Dosyalama Ve Kopyalama Büro Elemanları

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Görev ve İşlem Basamakları :

Dosyalama Memuru işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Gelen yazıya kaşe basıp evrak kayıt defterine kayıt ederek ilgiliye göndermek,

b) İlgilinin isteği doğrultusunda cevap hazırlayıp imzalatarak tarih ve numara verdikten sonra giden evrak defterine kaydetmek,

c) Evrakları konusuna göre alfabetik veya diğer sisteme göre sıraya koyup ilgili dosya ve klasöre takmak, d) Dosyalanmış dokümanı istendiğinde çıkarıp isteyen kişiye göndermek,

e) Dokümanın nereye verildiğini not edip evrak geri geldiğine dosyasına takmak,

f) Dosya ve klasörleri raf ve dolaplara yerleştirmek,

g) Dosya ve klasörlere numaratörle numara vermek,

h) Alınan evrakların gelip gelmediğini kontrol etmek,

i) Miadını doldurmuş evrak ve dosyaları tespit ederek usulüne uygun olarak yok etmek,

j) Uygulanan dosya sistemine veya dosyalanan evrakların cinsine göre ayırt edilebilir. vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Dosyalama Memuru maaşlarına ek olarak sizlerde Dosyalama Memuru mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN