Çiçekçi/Çiçek Düzenlemecisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Çiçekçi/Çiçek Düzenlemecisi maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Çiçekçi/Çiçek Düzenlemecisi iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Çiçekçi/Çiçek Düzenlemecisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Çiçekçi/Çiçek Düzenlemecisi maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Çiçekçi/Çiçek Düzenlemecisi pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Çiçekçi/Çiçek Düzenlemecisi nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Çiçekçi/Çiçek Düzenlemecisi olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Çiçekçi/Çiçek Düzenlemecisi Maaşı Ne Kadar? 2023 Çiçekçi/Çiçek Düzenlemecisi Maaşları

Çiçekçi/Çiçek Düzenlemecisi maaşı ortalama aylık 19207,5 _TL’dir. En düşük Çiçekçi/Çiçek Düzenlemecisi maaşı 16672,5 _TL, En yüksek ise 21742,5 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Çiçekçi/Çiçek Düzenlemecisi iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Çiçekçi/Çiçek Düzenlemecisi İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek BilgileriMeslek Kodu :5221.03Meslek Adı :Çiçekçi/Çiçek DüzenlemecisiGrup Bilgileri Meslek Ana Grubu :Hizmet Ve Satış ElemanlarıMeslek Alt Ana Grubu :Satışlar İle İlgili ElemanlarıMeslek Grubu :Mağaza, Dükkan Vb. Satış ElemanlarıMeslek Birim Grubu :Perakende Ticaret İle İlgili Küçük İşyeri SahipleriGereken Minimum Eğitim Düzeyi :İlköğretimMeslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :Kendine ait çiçek satışı yapılan işyerinde, çiçek çeşitleri ile iç ve dış mekan süs bitkilerinin temin edilmesini, düzenlenmesini, sunumunu ve satışına ilişkin işlemlerin gerçekleştirilmesi işlerini kendi başına ve belirli bir süre içerisinde yapma bilgi ve becerisine sahip nitelikli kişidir.Görev ve İşlem Basamakları :Çiçekçi/Çiçek Düzenlemecisi, işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gerekliliklerine uygun olarak:a) İş organizasyonu yapmak,b) Çiçeklerin ve malzemelerin satın alınacağı yerleri belirlemek, çiçek satış merkezinde (borsa) çiçek alım işlemlerini yapmak,c) İhaleye katılmak ve alınan çiçek ve malzemeleri kontrol etmek,d) Çiçek ve malzemelerin nakliyesini sağlamak,e) Satış fiyatlarını belirlemek,f) Müşterilerin isteğine göre, gelin, sünnet vb. araçlarını süslemek,g) Çiçekleri işlenebilir hale getirmek,h) Vitrin düzenlemek/düzenlenmesini sağlamaki) Buket hazırlama, aranjman hazırlama, çelenk ve sepet hazırlama işlerini yapmak / yapılmasını sağlamak,j) İç ve dış mekan süslemesi yapmak /yapılmasını sağlamak,k) Siparişleri almak, alınan siparişleri hazırlamak / hazırlamasını sağlamak,l) Siparişin yerine ulaşmasını sağlamak,m) Satış işlemlerini gerçekleştirmek,n) Müşterilere çiçeklerle ilgili bilgiler vermek,o) İşyerinde satışı yapılacak çiçeklerin, sulama, ilaçlama, bakım vb. işlemlerini yapmak /yapılmasını sağlamak,p) Satış işlemleri ile ilgili gerekli kayıtları tutmak/tutulmasını sağlamak,q) İşyerinin temizlik ve düzenini sağlamak,r) Mesleki gelişime ilişkin faaliyetleri yürütmek, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Çiçekçi/Çiçek Düzenlemecisi maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN