Cam Üfleme Makinesi Operatörü Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Cam Üfleme Makinesi Operatörü maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Cam Üfleme Makinesi Operatörü iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Cam Üfleme Makinesi Operatörü iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Cam Üfleme Makinesi Operatörü Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Cam Üfleme Makinesi Operatörü görev tanımı nedir, Cam Üfleme Makinesi Operatörü ne iş yapar, Cam Üfleme Makinesi Operatörü olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Cam Üfleme Makinesi Operatörü mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Cam Üfleme Makinesi Operatörü Tanımı;

__

Cam Üfleme Makinesi Operatörü Maaşı Ne Kadar? 2023 Cam Üfleme Makinesi Operatörü Maaşları

Cam Üfleme Makinesi Operatörü maaşı ortalama aylık 9203 _TL’dir. En düşük Cam Üfleme Makinesi Operatörü maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 9900 _TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Cam Üfleme Makinesi Operatörü iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Cam Üfleme Makinesi Operatörü İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

8181.11

Meslek Adı :

Cam Üfleme Makinesi Operatörü

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Tesis Ve Makine Operatörleri Ve Montajcılar

Meslek Alt Ana Grubu :

Sabit Tesis Ve Makine Operatörleri

Meslek Grubu :

Diğer Sabit Tesis Ve Makine Operatörleri

Meslek Birim Grubu :

Cam Ve Seramik Tesis Operatörleri

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

İlköğretim

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Erimiş camdan hava üfleyerek şişe, radyo lambaları ve elektrik ampullerinin cam kısımlarını yapan bir makineyi çalıştıran kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Cam Üfleme Makinesi Operatörü İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Makineye gelen erimiş cam miktarıyla basınçlı havayı düzenlemek,

b) Camın kalıba yapışmasını önleyen yağın akışını ayarlamak,

c) Yapılanlardan bir numune alıp terazide tartmak ve gerekirse cam akışını tekrar ayarlamak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Cam Üfleme Makinesi Operatörü maaşlarına ek olarak sizlerde Cam Üfleme Makinesi Operatörü mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN