Bursa'daki düğün sosyal medyayı salladı! Damada jartiyer giydirdiler, tasma takma takıp gezdirdiler

Bursa'da gerçekleştirilen bir düğünde damada jartiyer giydirildi, boynuna tasma takılarak gezdirildi. O anlara ilişkin görüntüler sosyal medyayı salladı.

Sosyal medya platformu Twitter'da paylaşılan bir video kısa sürede gündem oldu. İstanbul Duysun isimli hesaptan paylaşılan videoda Bursa'daki bir düğünden çekilen görüntüler paylaşıldı.

JARTİYER GİYDİRDİLER, BOYNUNA TASMA TAKTILAR

Ne zaman ve nerede çekildiği bilinmeyen görüntülerde damada jartiyer giydirildiği görüldü. Arkadaşlarının zoruyla hareket ettiği görülen damadın zorla boynuna tasma takılarak gezdirildiği görüntüler çok sayıda etkileşim aldı.

Bursa'da düğün sosyal medyayı salladı! Damada jartiyer giydirdiler, takma takıp gezdirdiler Bursa'da düğün sosyal medyayı salladı! Damada jartiyer giydirdiler, takma takıp gezdirdiler Bursa'da düğün sosyal medyayı salladı! Damada jartiyer giydirdiler, takma takıp gezdirdiler Bursa'da düğün sosyal medyayı salladı! Damada jartiyer giydirdiler, takma takıp gezdirdiler Bursa'da düğün sosyal medyayı salladı! Damada jartiyer giydirdiler, takma takıp gezdirdiler

0
6
0
0
1
0
112
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN