Bina Bakımcısı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Bina Bakımcısı maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Bina Bakımcısı iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Bina Bakımcısı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Bina Bakımcısı maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Bina Bakımcısı pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Bina Bakımcısı nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Bina Bakımcısı olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Bina Bakımcısı Maaşı Ne Kadar? 2023 Bina Bakımcısı Maaşları

Bina Bakımcısı maaşı ortalama aylık 17257,5 _TL’dir. En düşük Bina Bakımcısı maaşı 14722,5 _TL, En yüksek ise 19792,5 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Bina Bakımcısı iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Bina Bakımcısı İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

5153.01

Meslek Adı :

Bina Bakımcısı

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Hizmet Ve Satış Elemanları

Meslek Alt Ana Grubu :

Kişisel Hizmetler Veren Elemanlar

Meslek Grubu :

Bina Sorumluları İle Temizlik Ve Bakım İşleri Sorumluları

Meslek Birim Grubu :

Bina Temizlik Ve Bakım Sorumluları

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

İlköğretim

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Ofis binaları, apartmanlar, fabrikalar ve oteller gibi yapıların sürekli onarımını yapan kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Bina bakımcısı işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Kabiliyetine göre beton işleri, duvarcılık, marangozluk, boyacılık ve diğer inşaat işlerini ve onarım yapmak,

b) Elektrik düğmelerini ve malzemeyi değiştirmek,

c) Elektrik hatlarını değiştirmek,

d) Bina içindeki basit mekanik cihazların bazı bölümlerini kurmak ve onarımlarını yapmak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Bina Bakımcısı maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN