Baskıcı (Makineyle) -Cam Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Baskıcı (Makineyle) -Cam maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Baskıcı (Makineyle) -Cam iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Baskıcı (Makineyle) -Cam Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Baskıcı (Makineyle) -Cam maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Baskıcı (Makineyle) -Cam pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Baskıcı (Makineyle) -Cam nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Baskıcı (Makineyle) -Cam olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Baskıcı (Makineyle) -Cam Maaşı Ne Kadar? 2023 Baskıcı (Makineyle) -Cam Maaşları

Baskıcı (Makineyle) -Cam maaşı ortalama aylık 17257,5 _TL’dir. En düşük Baskıcı (Makineyle) -Cam maaşı 14722,5 _TL, En yüksek ise 19792,5 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Baskıcı (Makineyle) -Cam iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Baskıcı (Makineyle) -Cam İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

7322.32

Meslek Adı :

Baskıcı (Makineyle) -Cam

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Sanatkarlar Ve İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Alt Ana Grubu :

El Sanatları Ve Basım İle İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Grubu :

Basım İle İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Birim Grubu :

Basımcılar

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

İlköğretim

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Cam levha ve cam eşya üzerine yazı, rakam, taksimat ve desen basan bir makineyi çalıştıran kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Baskıcı (Cam) (Makineyle) İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Baskı işleminde kullanılacak şablonu ve sıkıştırma kalıplarını baskı koluna takmak,

b) Gerekli ayarları ve boya ikmalini yapmak,

c) Makineyi çalıştırıp yardımcılarının makineye koyduğu cam eşya üzerine baskı yapılmasını sağlamak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Baskıcı (Makineyle) -Cam maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN