Yönetici (Özlük Hizmetleri) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Yönetici (Özlük Hizmetleri) maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Yönetici (Özlük Hizmetleri) iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Yönetici (Özlük Hizmetleri) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Yönetici (Özlük Hizmetleri) maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Yönetici (Özlük Hizmetleri) pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Yönetici (Özlük Hizmetleri) nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Yönetici (Özlük Hizmetleri) olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Yönetici (Özlük Hizmetleri) Maaşı Ne Kadar? 2023 Yönetici (Özlük Hizmetleri) Maaşları

Yönetici (Özlük Hizmetleri) maaşı ortalama aylık 22125 _TL’dir. En düşük Yönetici (Özlük Hizmetleri) maaşı 16950 _TL, En yüksek ise 27300 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Yönetici (Özlük Hizmetleri) iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Yönetici (Özlük Hizmetleri) İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

1212.01

Meslek Adı :

Yönetici (Özlük Hizmetleri)

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Yöneticiler

Meslek Alt Ana Grubu :

Ticari Ve İdari Müdürler

Meslek Grubu :

İş Hizmetleri Ve İdaresi İle İlgili Müdürler

Meslek Birim Grubu :

İnsan Kaynakları Müdürleri

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Lisans

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Ticari kuruluşların özlük hizmetleri ile ilgili faaliyetlerini planlayan, organize ve kontrol eden kişidir

Görev ve İşlem Basamakları :

Yönetici (Özlük Hizmetleri) işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) İmalat safhası dışında, kuruluşun özlük hizmetlerini yapmak veya yaptırmak,

b) İkametgah ve kamp tesislerini temin etmek,

c) Çamaşır kuru temizleme, onarma, boyama ve ütü hizmetleri ile fotoğrafçılık ve film developman işleri, berberlik, kuaförlük ve güzellik enstitüsü hizmetleri gibi diğer şahsi hizmetlerle ilgili kurum veya kuruluşların ya da bir veya daha çok sayıdaki şubelerinin faaliyetlerini kendisine verilmiş yetkiler dahilinde planlamak, organize ve kontrol etmek, vb. görev ve işlemleri yerine getirir

YORUM KAT: Yukarıdaki Yönetici (Özlük Hizmetleri) maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN