Peyzaj Uygulama Ve Süs Bitkileri Teknikeri Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Peyzaj Uygulama Ve Süs Bitkileri Teknikeri maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Peyzaj Uygulama Ve Süs Bitkileri Teknikeri iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Peyzaj Uygulama Ve Süs Bitkileri Teknikeri Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Peyzaj Uygulama Ve Süs Bitkileri Teknikeri maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Peyzaj Uygulama Ve Süs Bitkileri Teknikeri pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Peyzaj Uygulama Ve Süs Bitkileri Teknikeri nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Peyzaj Uygulama Ve Süs Bitkileri Teknikeri olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Peyzaj Uygulama Ve Süs Bitkileri Teknikeri Maaşı Ne Kadar? 2023 Peyzaj Uygulama Ve Süs Bitkileri Teknikeri Maaşları

Peyzaj Uygulama Ve Süs Bitkileri Teknikeri maaşı ortalama aylık 10237,5 _TL’dir. En düşük Peyzaj Uygulama Ve Süs Bitkileri Teknikeri maaşı 8775 _TL, En yüksek ise 11700 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Peyzaj Uygulama Ve Süs Bitkileri Teknikeri iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Peyzaj Uygulama Ve Süs Bitkileri Teknikeri İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

3142.25

Meslek Adı :

Peyzaj Uygulama Ve Süs Bitkileri Teknikeri

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Teknisyenler, Teknikerler Ve Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu :

Bilim Ve Mühendislik İle İlgili Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Grubu :

Yaşam Bilimleri Teknisyenleri Ve İlgili Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Birim Grubu :

Tarım Teknisyenleri

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Önlisans

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Park ve bahçe düzenlemesinin yapılması, bakımı ve onarımı ile buralarda yetişecek süs bitkilerinin yetiştirilmesi, korunması, pazarlanması işlerinde peyzaj mimarının gözetiminde çalışan kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Peyzaj Uygulama ve Süs Bitkileri Teknikeri, işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Peyzaj mimarı tarafından tasarlanmış projelerin keşfi ve çizimini yapmak,

b) Topluma açık yeşil alanlar ve spor tesisleri oluşturulmasında metraj çıkarma ve fiyatlandırma hizmetleri vermek,

c) Peyzaja yönelik inşaat faaliyetleri, süs havuzları ve benzerinin uygulanmasını denetlemek,

d) Kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan peyzaj çalışmalarının hakediş dosyalarını hazırlamak,

e) Peyzaj uygulamalarında kullanılan her türlü ağaç, çalı, yıllık ve çok yıllık bitkilerin üretimi, günlük bakımı, zararlılarla mücadelesi ve hasat işlemleri ile satış işlemlerini yapmak ya da yapılmasını sağlamak

, f) Arazide yürütülen çalışmalar sırasında işçileri yönlendirmek, uygulamaları takip etmek,

g) İşçi sağlığı ve iş güvenliği kurallarına uymak, uyulmasını sağlamak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Peyzaj Uygulama Ve Süs Bitkileri Teknikeri maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN