Lazer Kesimci ( Tekstil ) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Lazer Kesimci ( Tekstil ) maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Lazer Kesimci ( Tekstil ) iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Lazer Kesimci ( Tekstil ) iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Lazer Kesimci ( Tekstil ) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Lazer Kesimci ( Tekstil ) görev tanımı nedir, Lazer Kesimci ( Tekstil ) ne iş yapar, Lazer Kesimci ( Tekstil ) olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Lazer Kesimci ( Tekstil ) mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Lazer Kesimci ( Tekstil ) Tanımı;

__

Lazer Kesimci ( Tekstil ) Maaşı Ne Kadar? 2023 Lazer Kesimci ( Tekstil ) Maaşları

Lazer Kesimci ( Tekstil ) maaşı ortalama aylık 10103 _TL’dir. En düşük Lazer Kesimci ( Tekstil ) maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 11700 _TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Lazer Kesimci ( Tekstil ) iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Lazer Kesimci ( Tekstil ) İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

8152.67

Meslek Adı :

Lazer Kesimci ( Tekstil )

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Tesis Ve Makine Operatörleri Ve Montajcılar

Meslek Alt Ana Grubu :

Sabit Tesis Ve Makine Operatörleri

Meslek Grubu :

Tekstil, Kürk Ve Deri Ürünleri Makine Operatörleri

Meslek Birim Grubu :

Dokuma Ve Örme Makineleri Operatörleri

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

İlköğretim

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Görev ve İşlem Basamakları : Lazer Kesimci ( Tekstil ) ; İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Lazer Kesimci ( Tekstil ) maaşlarına ek olarak sizlerde Lazer Kesimci ( Tekstil ) mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN