Kılıçdaroğlu 'İsterlerse dönerler' demişti AK Parti'nin tepkisi sert oldu

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun İYİ Parti'ye geçen 15 vekil hakkında "Arkadaşlarım görevlerini tamamladıktan sonra isterseler dönerler" açıklamasına sert tepkpi gösterdi. Bozdağ, "Demokrasi kahramanlıkları f

Kılıçdaroğlu 'İsterlerse dönerler' demişti AK Parti'nin tepkisi sert oldu

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun İYİ Parti'ye geçen 15 vekil hakkında "Arkadaşlarım görevlerini tamamladıktan sonra isterseler dönerler" açıklamasına sert tepkpi gösterdi. Bozdağ, "Demokrasi kahramanlıkları fazla sürmedi. O vekillerin siyasi itibarları, ahlakları tartışılır hale gelmiştir. Muhalefetin kurmaya çalıştığı çatı başlarını yıkıldı. CHP'de diğer partiler de bu çatının altında kaldılar." diye konuştu.

15 VEKİL TEPKİSİ

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İYİ Parti'ye gönderdiği 15 vekilin geri döneceğini yönündeki açıklamasına da sert tepki gösteren  Bozdağ şunları söyledi: "Onları demokrasi kahramanı olarak ilan etti, kumpası bozduklarını söyledi ama  belli ki demokrasi kahramanlıkları fazla sürmedi. Hemen geri dönmek gibi bir  zaruret ortaya çıktı. Şimdiden Sayın Genel Başkan geri dönüşleri için altyapı  oluşturuyor ki kamuoyunda geri dönüşleri izah zorunda fazlaca kalması diye. Bu  olay Güneş Motel hadisesinden daha çirkin bir siyasi ahlaksızlık fotoğrafıdır ve  milletvekillerinin, grup başkanvekili ve genel başkan yardımcısının arkasındaki  fotoğrafı ben hiç unutamıyorum. Koca koca vekiller ağlıyorlar, yüzlerinden düşen  bin parça ve Genel Başkan kendi vekillerini boynu bükük bir şekilde, ağlaya  ağlaya bir başka yere gönderdi."

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡