İşte 1 Mart'ta okulların tatil olduğu iller

Türkiye genelinde etkisini gösteren kar yağışı çoğu ilde okulları tatil etti. Birçok ilden kar tatili haberleri peş peşe gelmeye başladı bile. Peki 1 Mart'ta hangi okullar tatil edildi? Şırnak, Rize ve Ağrı başta olmak üzere kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verildi. İşte tatil edilen o iller.

İşte 1 Mart'ta okulların tatil olduğu iller

Türkiye genelinde etkisini gösteren kar yağışı çoğu ilde okulları tatil etti. Birçok ilden kar tatili haberleri peş peşe gelmeye başladı bile. Peki 1 Mart'ta hangi okullar tatil edildi? Şırnak, Rize ve Ağrı başta olmak üzere kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verildi. İşte tatil edilen o il ve ilçeler...

ŞIRNAK'TA OKULLAR TATİL

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde etkili olan kar yağışı dolayısıyla eğitime 1 gün süreyle ara verildi.
Beytüşşebap Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçe ve köylerinde şiddetli kar yağışı nedeniyle okulların 1 Mart 2019 tarihinde bir gün süreyle tatil edildiği belirtildi. İlçe genelinde tüm okullarda eğitime 1 gün ara verilirken, Kaymakamlık tarafından vatandaşların da duyarlı olması istendi.

1 Mart okullar tatil mi? 1 Mart'ta kar tatili olan iller...

AĞRI'DA OKULLAR TATİL

Ağrı'nın Hamur ilçesinde kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim yapan okullarda ve köy okullarında eğitime 1 gün ara verildi.  Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Yoğun kar yağışı ve köy yollarının kapalı olması nedeniyle yarın (1 Mart 2019 Cuma) Hamur'da taşımalı eğitim gören öğrenciler ile köy okulları için eğitime bir gün ara verilmiştir" denildi.

1 Mart okullar tatil mi? 1 Mart'ta kar tatili olan iller...

RİZE'DE OKULLAR TATİL

Rize'de, etkili kar yağışı nedeniyle İkizdere ilçesinde taşımalı eğitim yapılan okullar yarın tatil edildi.Rize Valiliğinden yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları ve kar yağışının bölgede etkisini sürdürdüğü belirtildi. Açıklamada, kar yağışı nedeniyle İkizdere ilçesi ile bağlı köylerinde, taşımalı eğitim yapılan okulların yarın tatil edildiği duyuruldu.

1 Mart okullar tatil mi? 1 Mart'ta kar tatili olan iller...

0
1
0
1
1
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡