Hurda Toplayıcısı/Geri dönüştürülebilir atık toplayıcısı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Hurda Toplayıcısı/Geri dönüştürülebilir atık toplayıcısı maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Hurda Toplayıcısı/Geri dönüştürülebilir atık toplayıcısı iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Hurda Toplayıcısı/Geri dönüştürülebilir atık toplayıcısı  Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Hurda Toplayıcısı/Geri dönüştürülebilir atık toplayıcısı maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Hurda Toplayıcısı/Geri dönüştürülebilir atık toplayıcısı pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Hurda Toplayıcısı/Geri dönüştürülebilir atık toplayıcısı nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Hurda Toplayıcısı/Geri dönüştürülebilir atık toplayıcısı olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Hurda Toplayıcısı/Geri dönüştürülebilir atık toplayıcısı Maaşı Ne Kadar? 2023 Hurda Toplayıcısı/Geri dönüştürülebilir atık toplayıcısı Maaşları

Hurda Toplayıcısı/Geri dönüştürülebilir atık toplayıcısı maaşı ortalama aylık 19402,5 _TL’dir. En düşük Hurda Toplayıcısı/Geri dönüştürülebilir atık toplayıcısı maaşı 16867,5 _TL, En yüksek ise 21937,5 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Hurda Toplayıcısı/Geri dönüştürülebilir atık toplayıcısı iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Hurda Toplayıcısı/Geri dönüştürülebilir atık toplayıcısı İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

9520.05

Meslek Adı :

Hurda Toplayıcısı/Geri dönüştürülebilir atık toplayıcısı

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Nitelik Gerektirmeyen

Meslekler Meslek Alt Ana Grubu :

Cadde/sokak Ve İlgili Satış Ve Hizmet Çalışanları

Meslek Grubu :

Sokak Satıcıları (Gıda Hariç)

Meslek Birim Grubu :

Sokak Satıcıları (Gıda Hariç)

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Okur Yazar

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

-Geri dönüşüme konu olan metal ve metal olmayan kullanılmış, eskimiş olan maddelerin el arabası veya motorlu bir araçla toplayan kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Hurda Toplayıcısı/Geri Dönüştürülebilir Atık Toplayıcısı; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Kişisel hazırlık yapmak,

b) Malzeme toplayacağı el arabasını hazırlamak, c) Sokak sokak dolaşarak metal, plastik, demir, bakır, cam, kağıt vb malzemeleri toplamak,

d) Ev, iş yeri vb. yerlerden hurdaya ayrılan şofben, çamaşır makinesi, buzdolabı vb. ev eşyaları tartarak almak,

e) Toplanan malzemeleri el arabası veya motorlu araca istiflemek,

f) Metal, plastik, demir, bakır, cam vb. malzemeleri sınıfına göre ayırmak,

g) Şofben, çamaşır makinesi, buzdolabı vb. ev eşyalardan metalleri sınıfları ayırmak amacıyla sökmek, kesmek ve sınıflarına göre istiflemek,

h) Geri dönüşüme konu olan metal ve metal olmayan toplanan malzemeleri ilgili yerlere götürmek,

i) Kullanılan el arabasının basit onarımlarını yapmak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Hurda Toplayıcısı/Geri dönüştürülebilir atık toplayıcısı maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN