Bilgisayar Destekli Elektrik Proje Çizim Elemanı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Bilgisayar Destekli Elektrik Proje Çizim Elemanı maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Bilgisayar Destekli Elektrik Proje Çizim Elemanı iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Bilgisayar Destekli Elektrik Proje Çizim Elemanı iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Bilgisayar Destekli Elektrik Proje Çizim Elemanı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Bilgisayar Destekli Elektrik Proje Çizim Elemanı görev tanımı nedir, Bilgisayar Destekli Elektrik Proje Çizim Elemanı ne iş yapar, Bilgisayar Destekli Elektrik Proje Çizim Elemanı olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Bilgisayar Destekli Elektrik Proje Çizim Elemanı mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Bilgisayar Destekli Elektrik Proje Çizim Elemanı Tanımı;

Bilgisayar destekli çizim programının kullanılması ve temel geometrik şekiller ile elektrik elektronik projelerin bilgisayar ortamında çizilmesi ile ilgili bilgi ve beceri kazandırıldığı bir öğrenme materyalidir.

Bilgisayar Destekli Elektrik Proje Çizim Elemanı Maaşı Ne Kadar? 2023 Bilgisayar Destekli Elektrik Proje Çizim Elemanı Maaşları

Bilgisayar Destekli Elektrik Proje Çizim Elemanı maaşı ortalama aylık 9128 _TL’dir. En düşük Bilgisayar Destekli Elektrik Proje Çizim Elemanı maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 9750 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Bilgisayar Destekli Elektrik Proje Çizim Elemanı iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Bilgisayar Destekli Elektrik Proje Çizim Elemanı İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

3113.22

Meslek Adı :

Bilgisayar Destekli Elektrik Proje Çizim Elemanı

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Teknisyenler, Teknikerler Ve Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu :

Bilim Ve Mühendislik İle İlgili Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Grubu :

Fizik Ve Mühendislik Bilimleri Teknisyenleri

Meslek Birim Grubu :

Elektrik Mühendisliği Teknisyenleri

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Görev ve İşlem Basamakları :

Bilgisayar Destekli Elektrik Proje Çizim Elemanı, işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Bilgisayar ortamında paket program kullanarak teknik resim kurallarına uygun olarak

b) Geometrik çizimler yapmak, elektrik elektronik projeleri hazırlamak,

c) İki boyutlu çizim programının menülerini ve araç çubuklarını tanımak, menü işlemlerini yapmak,

d) Temel geometrik çizim uygulamalarını yapmak,

e) Meslek ile ilgili projeleri bilgisayar ortamında çizmek, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Bilgisayar Destekli Elektrik Proje Çizim Elemanı maaşlarına ek olarak sizlerde Bilgisayar Destekli Elektrik Proje Çizim Elemanı mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN