İstanbul'da yasaklar geri mi geliyor? Kritik Koronavirüs toplantısı

İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, Vali Ali Yerlikaya başkanlığında yarın video konferans yöntemi ile toplanacak. Masada esnek çalışma düzenlemesi var. Vaka sayıları ve ağır hasta sayılarındaki artış ile birlikte yeni kısıtlamalarında gündemde olması bekleniyor.

İstanbul'da yasaklar geri mi geliyor? Kritik Koronavirüs toplantısı

İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, yarın toplanacak. Masada esnek çalışma düzenlemesi var. İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, Vali Ali Yerlikaya başkanlığında yarın video konferans yöntemi ile toplanacak. Peki İstanbul'da yasaklar geri mi geliyor? Sokağa çıkma yasağı yeniden mi gelecek?

5fa271970f254408e09bb6b4.jpg

Toplantıda, corona virüs salgını ile ilgili yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ile birlikte; sanayi sektöründe çalışanlar için erken mesai düzenlemesi ve kamuda esnek çalışma yöntemlerinin değerlendirileceği öğrenildi.  

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi'nde alınacak kararların, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından yine yarın basın açıklamasıyla duyurulacağı belirtildi.

5fa175f20f2543167885ac61.jpg

İSTANBUL'DA YASAKLAR GERİ Mİ GELİYOR?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası kısıtlama sorularına net yanıt vererek sokağa çıkma yasağının düşünülmediğini belirtmişti. 

Ancak vaka sayılarında yaşanan artış ve ağır hasta sayılarındaki artış yasakları yeniden gündeme getirdi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡