YÜKSEK BESİN DEĞERİ
İnanılmaz derecede besleyici olan bakla, demir, potasyum, magnezyum, fosfor, folat, demir ve lif bakımından oldukça yüksek bir besindir.
110
YÜKSEK BESİN DEĞERİ
İnanılmaz derecede besleyici olan bakla, demir, potasyum, magnezyum, fosfor, folat, demir ve lif bakımından oldukça yüksek bir besindir.
210
PARKİNSON ETKİLERİNİ AZALTIR
Tüketildiği zaman vücutta dopamine dönüştürülen bir bileşik olan levodopa açısından zengin olan bakla, dopamin seviyelerinin etkili olduğu beyinde iyileşme ve gelişmeye etki ederek parkinson hastalığında görülen riskleri azaltmaya yardımcı olarak motor fonksiyonlarına etki eder.
310
DOĞUM KUSURLARI
Fetal gelişimini destekleyen folat ile yüklü olan bakla, hamile adayları annelerin tüketmesi halinde bebeklerde beyin ve omurilik gelişimine destek olarak yaşanabilecek olan kusurları engeller.
410
BAĞIŞIKLIĞI KORUR
Antioksidanlar açısından zengin olan bakla, tüketildiği zaman bağışıklık sisteminin düzenlenmesini ve gelişmesini sağlayarak vücuda girmeye çalışan bakteri ve enfeksiyonlara karşı korur, bağışıklık kaynaklı hastalıklara karşı savunma sağlar.
510
KEMİK SAĞLIĞI
Magnezyum ve bakır açısından zengin olması sebebiyle kemik sağlığının korunması ve gelişmesinde etkili olmasından dolayı tüketildiği zaman kemik gücünün artmasına yardımcı olarak hem kemik kaybını engeller hem de kemik kaynaklı rahatsızlıkları tedavi eder.
610
KAN DEĞERLERİNİ YÜKSELTİR
Kırmızı kan hücrelerinizin vücudunuzda oksijen taşımasını sağlayan protein olan hemoglobini üretmek için gerekli olan demiri üretmeye fayda sağlayan bakla, demir seviyelerinin yükselmesine yardımcı olarak anemi gibi kan hastalıklarının görülmesinin önüne geçer.
710
KALP VE DAMAR SAĞLIĞI
Kalp ve damar sağlığının iyileştirilmesi için etki olan potasyum ve magnezyum açısından zengin olan bakla, düzenli olarak tüketildiği zaman kan basıncı düzenlemeye ve iyileştirmeye yardımcı olur.. yüksek tansiyonun görülmesini engeller.
810
KİLO KAYBI
Protein ve lif açısından zengin olması sebebiyle tüketildiği zaman tokluk hissi sağlayacak olan bakla, kilo verme döneminde tüketildiğinde yağ yakımının hızlanmasına yardımcı olur ve hızlı bir şekilde kilo verilmesini sağlar.
910
DOĞAL EPİLASYON
Eski dönemlerde tüyleri azaltmak ve yok etmek için kullanılan bakla, düzenli kullanım ile birlikte uygulanan bölgeye etki eder ve tüylerin kısa sürede yok olmasını ve batık oluşturmadan tüyleri yok etmeyi sağlar.
1010
Tüyler alındıktan sonra kabuğu ile birlikte ezilmiş olan bakla cilde uygulanıp 5 dakika kadar bekletilip ılık su ile durulanırsa, düzenli kullanımdan sonra etkisini gösterecektir.