Tuzla'da Eğitim Şenliği’nin 2.si Düzenlendi

Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle bu yıl Okul Öncesi Eğitim Şenliği’nin 2.si düzenlendi.

Tuzla'da Eğitim Şenliği’nin 2.si Düzenlendi

Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle bu yıl Okul Öncesi Eğitim Şenliği’nin 2.si düzenlendi. 15 ana okulu ve ana sınıfı öğrencileri şenlikte kendileri için hazırlanan alanda hem gönüllerince eğlendi hem de yeteneklerini sergiledi ve sahneledi.

Tuzla’da ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen ve bu yıldan itibaren geleneksel bir hal alan Tuzla 2. Okul Öncesi Eğitim Şenliği, Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe Tuzlalılar yoğun ilgi gösterdi. Okul Öncesi Eğitim Şenliği’ne katılan anaokulları ve ana sınıfları, kendileri için özel hazırlanan sahnede hazırladıkları gösterileri sahneledi. Etkinlik için hazırlanan stantlarda öğrencilerin yıl boyunca yapmış oldukları çalışmalar sergilendi. Geri dönüşüm ile yapılan oyuncak ve elbiseler, el ve yüz boyama ile oyuncak atölyesinde keyifli vakit geçiren minikler, şişme oyun grupları ile de unutamayacakları bir gün yaşadı.

Şenliğe katılan veliler, eğitim hayatına ilk adımı atan öğrencilerine unutamayacakları bir anı yaşatan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡