Termik Santral Makineleri Teknisyeni Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Termik Santral Makineleri Teknisyeni maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Termik Santral Makineleri Teknisyeni iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Termik Santral Makineleri Teknisyeni iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Termik Santral Makineleri Teknisyeni Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Termik Santral Makineleri Teknisyeni görev tanımı nedir, Termik Santral Makineleri Teknisyeni ne iş yapar, Termik Santral Makineleri Teknisyeni olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Termik Santral Makineleri Teknisyeni mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Termik Santral Makineleri Teknisyeni Tanımı;

Termik santrallerde elektrik enerjisinin üretimi, dağıtımı ve kullanılması ile ilgili her türlü tesisat ve makinelerin kurulması, işletilmesi, bakımı ve onarımı işlerinde makine mühendisleri ile teknisyenler arasında görev yapan ara elemandır.

Termik Santral Makineleri Teknisyeni Maaşı Ne Kadar? 2023 Termik Santral Makineleri Teknisyeni Maaşları

Termik Santral Makineleri Teknisyeni maaşı ortalama aylık 9128 _TL’dir. En düşük Termik Santral Makineleri Teknisyeni maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 9750 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Termik Santral Makineleri Teknisyeni iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Termik Santral Makineleri Teknisyeni İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

3113.24

Meslek Adı :

Termik Santral Makineleri Teknisyeni Grup Bilgileri

Meslek Ana Grubu :

Teknisyenler, Teknikerler Ve Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu :

Bilim Ve Mühendislik İle İlgili Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Grubu :

Fizik Ve Mühendislik Bilimleri Teknisyenleri

Meslek Birim Grubu :

Elektrik Mühendisliği Teknisyenleri

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Görev ve İşlem Basamakları :

Termik Santral Makineleri Teknisyeni, işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Termik Santral Makineleri Teknisyeni maaşlarına ek olarak sizlerde Termik Santral Makineleri Teknisyeni mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN