Blake Lively ve Ryan Reynolds çiftinden koronavirüs bağışı

Koronavirüs tehlikesinin giderek artması üzerine ünlü oyuncular Blake Lively ve Ryan Reynolds örnek bir davranış sergiledi. Ünlü çift ihtiyacı olanlara güvenli gıda yardımı sağlayan iki kuruluşa 1 milyon dolar bağışladı.

Blake Lively ve Ryan Reynolds çiftinden koronavirüs bağışı

Blake Lively ve Ryan Reynolds, corona virüs salgını nedeniyle, kar amacı gütmeyen ve ihtiyacı olanlara güvenli gıda yardımı sağlayan iki kuruluş Feeding America ve Food Banks Canada’ya toplam 1 milyon dolarlık bağış yaptı.

43 yaşındaki Deadpool yıldızı ile 32 yaşındaki Gossip Girl oyuncusu, yaptıkları bağışı Instagram hesaplarından ayrı ayrı paylaştı.

Blake Lively ve Ryan Reynolds çiftinden koronavirüs bağışı

Ryan Reynolds, “Covid-19 acımasızca yaşlı insanları ve düşük gelirli aileleri etkiliyor. Blake ve ben 1 milyon doları Feeding America ve Food Banks Canada arasında bölüştürdük. Verebiliyorsanız bu organizasyonların yardımımıza ihtiyacı var” mesajını yazdı.

Blake Lively ve Ryan Reynolds çiftinden koronavirüs bağışı

Reynolds ile evliliğinden James (5), Inez (3) ve adı açıklanmayan bebekleri olmak üzere üç çocuğu bulunan Blake Lively de eşiyle aynı mesajı paylaşarak, takipçilerine, birbirleriyle FaceTime ve Skype gibi uzaktan iletişim kurulabilen uygulamalarla iletişim halinde olmayı tavsiye etti.

Blake Lively ve Ryan Reynolds çiftinden koronavirüs bağışı

“Yalnız kalmayı ve izole olmayı unutmayın” diyen Lively, “Birbirimiz için yapabileceğimiz en iyi şey evde kalmak” ifadesini kullandı.

Blake Lively ve Ryan Reynolds çiftinden koronavirüs bağışı

BLAKE LIVELY KİMDİR?

Blake Christina Lively (d. 25 Ağustos 1987, Kaliforniya), ABD'li oyuncu. The CW kanalında yayınlanan Gossip Girl isimli dizide başrol oynadığı Serena van der Woodsen karakteri ile dünya çapında üne kavuştu.

Lively Los Angeles'ta doğdu.Babası ve annesi oyuncu Ernie ve Elaine Lively'dir.Güneyli Baptist olarak yetiştirildi.Beş kardeşten en gencidir.Lively'nin iki kız kardeşi (Robyn Lively ve Lori Lively), iki erkek kardeşi (Jason Lively ve Eric Lively) vardır.Ebeveynleri ve dört kardeşinin hepsi eğlence sektöründedir ya da sektöründeydi.

Lively: "Annem ve babam her zaman oyunculuğu öğrettiler, yani çocuk bakıcılarından öğrenmem yerine, onlar sadece sınıfı bana getirdi." demiştir.Çocukken, Lively evde özel eğitim gördü .Sınıf arkadaşlarından biri ise bir oyuncuydu ve gelecekte birlikte oynayacağı Penn Badgley'di.

Blake Lively ve Ryan Reynolds çiftinden koronavirüs bağışı

Blake, Leighton Meester ve Florence Welch yakın arkadaştırlar. Blake, 2004'ten 2007'ye kadar aktör Kelly Blatz ile çıkmıştır. Blatz ile çocukluktan beri arkadaştırlar. 2007'de, Penn Badgley ile çıktığı dedikoduları yayılmıştır ve Mayıs 2008'de, People dergisi ikisini, Mexico'da tatilde öpüşürlerken yakalamıştır, çekilen fotoğraflarla da birlikte oldukları kesinleşmiştir.

Fakat Penn Badgley ile daha sonra ayrılmıştır. Sonrasında bir süre Leonardo DiCaprio ile beraber olan Lively, onunla yollarını ayırdıktan sonra Kanadalı aktör Ryan Reynolds'la beraber olmuştur ve ardından Eylül 2012'de ünlü aktörle evlenmiştir.Bu evlilikten 2014 yılında doğan James Reynolds adında bir kızı bulunmaktadır.

Filmografi
Yıl Film Rol Notlar
1998 Sandman Trixie/Diş Perisi küçük bir rol (kısa film)
2005 The Sisterhood of the Traveling Pants Bridget "Arı" Vreeland başrol (uzun film)
2006 Accepted Monica Moreland yardımcı rol
Simon Says Jenny yardımcı rol
2007 - Gossip Girl Serena van der Woodsen başrol (dizi)
2007 Elvis and Anabelle Anabelle Leigh başrol
2008 The Sisterhood of the Traveling Pants 2 Bridget "Arı" Vreeland başrol
2009 New York, I Love You Gabrielle DiMarco küçük bir rol
The Private Lives of Pippa Lee Genç Pippa Lee yardımcı rol
2010 The Town Krista küçük bir rol
2011 Yeşil Fener Carol Ferris başrol
2012 Savages Ophelia yardımcı rol
2015 "Adge Of Adaline" Adaline başrol
2016 The Shallows Nancy başrol
2016 All I See Is You Gina

Blake Lively ve Ryan Reynolds çiftinden koronavirüs bağışı

RYAN REYNOLDS KİMDİR?

Ryan Reynolds, 23 Ekim 1976 tarihinde Vancouver, Kanada‘da ailenin en küçük ferdi olarak doğmuştur.

Tam adı Ryanesi Tammy Reynolds, babası Jim Reynolds’dır. Jeff Reynolds, Terry Reynolds, Patrick Reynolds adlarında 3 kardeşi vardır. Kardeşlerinden ikisi polistir. Kanada’da Vancouver’da bir devlet üniversitesi olan Kwantlen Politeknik Üniversitesinden mezun oldu.

2004 yılında “Blade Trinity” filminde Wesley Snipes, Kris Kristofferson, Jessica Biel, Dominic Purcell ile birlikte oynadı. 2007 yılında “Tehlikeli Aslar” filminde Ben Affleck, Andy Garcia, Ray Liotta, Alicia Keys ile beraber oynadı.

2013 yılında “Ölümsüz Polisler / R.I.P.D.” filminde Jeff Bridges, Kevin Bacon ile başrolde oynadı.2016 yılında Marvel çizgi roman karakteri Deadpool’dan uyarlanan “Deadpool” filminde başrolde oynadı.2004-2006 yılları arasında Kanadalı şarkıcı Alanis Morissette ile nişanlı kaldı.

Blake Lively ve Ryan Reynolds çiftinden koronavirüs bağışı

Evlilikleri :
1. Eşi: Ryan Reynolds, 27 Eylül 2008 tarihinde oyuncu Scarlett Johansson ile evlendi. 1 Temmuz 2011 yılında boşandı.
2.eşi: 9 Eylül 2012 tarihinde oyuncu Blake Lively ile evlendi. James Reynolds (d. 16 Aralık 2014) adında bir kızı vardır.

Ryan Reynolds, eşi ve kızı ile beraber New York‘ta satın aldıkları evde birlikte yaşamaktadır.

Filmleri ve Dizileri :
Yapımcı :
2016 – Deadpool (Sinema Filmi)

Oyuncu :
2016 – Deadpool (Wade Wilson,Deadpool) (Sinema Filmi)
2016 – Criminal (Sinema Filmi)
2015 – Self/less (Genç Damian) (Sinema Filmi)
2015 – Mississippi Grind (Curtis) (Sinema Filmi)
2015 – Altınlı Kadın (Randol Schoenberg) (Sinema Filmi)
2014 – The Voices (Jerry Hickfang) (Sinema Filmi)
2014 – Kayıp Çocuk (Matthew) (Sinema Filmi)
2013 – Ölümsüz Polisler / R.I.P.D. (Nick Cruz) (Sinema Filmi)
2013 – Turbo (Turbo (Seslendirme)) (Sinema Filmi)
2013 – Crood’lar (Guy) (Sinema Filmi)
2012 – Düşmanı Korurken (Matt Weston) (Sinema Filmi)

2011 – Yeşil Fener (Hal Jordan/Green Lantern) (Sinema Filmi)
2011 – The Whale (Anlatıcı) (Sinema Filmi)
2011 – Hayat Sana Güzel (Mitch) (Sinema Filmi)
2010 – Toprak Altında (Paul Conroy) (Sinema Filmi)
2010 – The 82nd Annual Academy Awards (Kendisi)(TV Filmi)
2009 – Yaz Aşkı (Connell) (Sinema Filmi)
2009 – X-Men Origins: Wolverine (Wade Wilson) (Sinema Filmi)
2009 – Teklif (Andrew Paxton) (Sinema Filmi)
2009 – Kağıt Adam (Kaptan) (Sinema Filmi)
2008 – Kesinlikle, Belki (Will Hayes) (Sinema Filmi)

2008 – Bahçemdeki Ateş Böcekleri (Michael Waechter) (Sinema Filmi)
2007 – Up Close With Carrie Keagan (Kendisi) (TV Dizisi) (5 Bölüm)
2007 – Tehlikeli Aslar (Richard Messner) (Sinema Filmi)
2007 – Chaos Theory (Frank Allen) (Sinema Filmi)
2007 – 3×3 (Gary) (Sinema Filmi)
2005 – Çılgın Garsonlar (Monty) (Sinema Filmi)
2005 – Just Friends (Chris Brander) (Sinema Filmi)
2005 – Dehşet Sokağı (George Lutz) (Sinema Filmi)
2004 – Harold and Kumar Go to White C… (Erkek Hemşire) (Sinema Filmi)

2004 – Blade Trinity (Hannibal King) (Sinema Filmi)
2003 – Çılgın Dünürler (Mark Tobias) (Sinema Filmi)
2003 – Kusursuz Soygun (Kevin) (Sinema Filmi)
2002 – Top Gear (Himself) (TV Dizisi)
2002 – Kaçıklar Üniversitesi (Van Wilder) (Sinema Filmi)
2001 – Scrubs (TV Dizisi)
1999 – Coming Soon (Henry Lipschitz) (Sinema Filmi)
1998 – Two Guys, A Girl And A Pizza Place (Berg) (TV Dizisi)
1997 – Life During Wartime (Howard Ancona) (Sinema Filmi)
1995 – Madtv (Kendisi) (TV Dizisi)

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Alman vatandaşlığı yasası kıymetli bir adım”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Alman vatandaşlığı yasası kıymetli bir adım”
Amerika sözünden vazgeçmiyor: 1915 olaylarına tekrardan “soykırım” dedi…
Amerika sözünden vazgeçmiyor: 1915 olaylarına tekrardan “soykırım” dedi…
IMF, Bitcoin ve kripto paralar için devreye girmeye başlıyor: İşte merak edilenler…
IMF, Bitcoin ve kripto paralar için devreye girmeye başlıyor: İşte merak edilenler…
Akıllı sözleşmeler için yapay zeka güvenliği öne çıkıyor
Akıllı sözleşmeler için yapay zeka güvenliği öne çıkıyor
Çok Okunanlar
Son dakika! Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz Beşiktaş’taki evinde ölü bulundu!
Son dakika! Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz Beşiktaş’taki evinde ölü bulundu!
Erdoğan’ın Irak çıkarması uluslararası medyada ses getirdi! İşte tarihi adımla ilgili önemli açıklamalar...
Erdoğan’ın Irak çıkarması uluslararası medyada ses getirdi! İşte tarihi adımla ilgili önemli açıklamalar...
Başkan Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Ankara'da ağırladı
Başkan Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Ankara'da ağırladı
Meteoroloji son tahminlerini açıkladı! Bugün hava nasıl? Bugün yağmur yağacak mı? Çarşamba günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji son tahminlerini açıkladı! Bugün hava nasıl? Bugün yağmur yağacak mı? Çarşamba günü hava nasıl olacak?
Yorumlananlar