Hindistan'da eski milletvekili ve kardeşi canlı yayında öldürüldü!

Hindistan'da eski milletvekili ve kardeşi gazetecilere basın açıklamasında bulunduğu sırada silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

Hindistan'da eski milletvekili ve kardeşi canlı yayında silahla vurularak öldürüldü. Atiq Ahmad ve kardeşi Ashraf Ahmad'ın polis nezaretinde cezaevinden hastaneye sağlık kontrolüne götürülürken Uttar Pradesh eyaletinin Prayagraj şehrinde gazetecilerin arasına karışan üç kişinin silahlı saldırısına uğradı. O sırada gazetecilere açıklamada bulunan iki kardeşin vurulma anı, canlı yayında kameralara yansıdı.

SALDIRGAN MÜSLÜMAN KARŞITI SLOGAN ATTI

Saldırganlar olayın ardından polise teslim oldu. Saldırganlardan biri teslim olurken Hindu milliyetçilerin Müslüman karşıtı kampanyalarında kullandığı "Jai Shri Ram" (Lord Rama'ya Zafer) sloganını attı.

Polis yetkilileri, saldırganların, motosikletlerle gelerek iki kardeşe yaklaştığını ve yakın mesafeden onları başlarından vurduğunu belirtti. 60 yaşındaki Atiq Ahmad, adam kaçırma suçundan hüküm giydikten sonra 2019'da hapis cezasına çarptırılmıştı. Muhalefet partileri olayı güvenlik zafiyeti olarak değerlendirerek hükümeti suçladı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Öksürük şurubu can aldı! Kamerunlu 6 çocuk ilaç içtikten sonra hayatını kaybetti!
ABD'de polisler yanlış eve girdi! Ev sahibini öldürdü!
Fotoğraf çekmek isterken dereye düşen kızını kurtarmak isteyen baba yaşamını yitirdi!

Dünya Haberleri