Ziraat Bankası destek kredisi sorgulama

Ziraat Bankası 6 ay geri ödemesiz destek kredisi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında vatandaşın işini kolaylaştırmak açısından önemli tedbirlerden biri olarak göze çarpmakta. Vatandaş ise bu zor süreçte, Ziraat Bankası destek kredisi sorgulama gibi soruları çeşitli arama motolarında aratıyorlar.

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada temel bireysel ihtiyaç kredisi başvuruları ilgili detaylar paylaşıldı. İnternet şube veya Ziraat mobil uygulamadan Başvurular-Başvuru Takip-Ürün Başvuruları ekranı aracılığı ile kredi kullanmak mümkün.

Peki, Ziraat bankası destek kredisi sorgulama nasıl yapılır? İşte tüm ayrıntılar...

KREDİMİ NASIL KULLANABİLİRİM?

İnternet şube veya Ziraat mobil uygulamasından Başvurular-Başvuru Takip-Ürün Başvuruları ekranı aracılığı ile kredinizi her zaman kullanabilirsiniz.

Bankkartınız ve kart şifreniz varsa bu adrese tıklayın (Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) adresinden ya da Ziraat Mobil uygulamasından "Hemen Başvur" seçeneği ile parolanızı oluşturabilir, Başvurular-Başvuru Takip-Ürün Başvuruları ekranı aracılığı ile kredinizi her zaman kullanabilirsiniz.

Bankkartınız ve kart şifreniz yoksa kredinizi kullanmak için Bankkartınız ve kart şifreniz yoksa kredinizi kullanmak için bu adrese tıklayın (Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır).

Kredinizi ATM'lerimizden Bankkartınızla veya Bankkartınız yoksa "Kartsız İşlemler-Diğer İşlemler-İhtiyaç Destek Kredi Ödemesi" seçeneğinden dilediğiniz zaman alabilirsiniz.

KREDİ BAŞVURUM HANGİ AŞAMADA?

Kredi Başvurunuzun güncel durumunu Internet Şube, Ziraat Mobil uygulaması ve bu adrese tıklayarak  takip edebilirsiniz.

KREDİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER NELERDİR?

Küresel ölçekte yaşanan ve ülkemizi de etkileyen COVID-19 salgınının ekonomik hayata, üretim ve istihdama ilişkin olası hasarlarını en aza indirme hedefiyle uygulamaya alınan  "Ekonomik İstikrar Kalkanı" tedbirleri doğrultusunda Ziraat Bankası olarak hane halkı geliri aylık 5.000,-TL ve altında olan bireysel müşterilerini finansal açıdan desteklemek için yeni bir kredi uygulaması başlatıyor.

Temel ihtiyaçlarını uygun şartlarda finanse edebilmeleri amacıyla Bireysel Müşteriler;

  • 10.000,-TL'ye kadar,
  • 6 ayı ödemesiz dönemli, 36 ay vadeli,
  • Aylık Eşit Taksitli,

Kredi kullanabilecektir.

Bireysel İhtiyaç Destek Kredisine başvurmak için hemen bu adrese tıklayın. (Linke tıklamanızın ardından önünüze bir pencere açılacaktır)

Örnek Ödeme Tablosu ise şu şekilde:

Ziraat bankasının sitesinde yer alan yukarıdaki grafikte ise, "Efektif Yıllık Faiz Oran; KGF Kefalet Komisyonu dahil edilerek hesaplanmıştır." bilgisi yer almaktadır.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri