Zayıflamaya karar verdi, terk edildi!

Kanal TLC'de yayınlanan zayıflama programı Ağır Yaşamlar'a katılan Lashanta White'ın hikayesi izleyicileri şok etti. İşte White'ın zayıflama sürecinde yaşanan ilginç durum...

TLC'de yayınlanan Ağır Yaşamlar programının yeni sezonu başladı. Programın ABD'de yayınlanan yeni bölümünde, 300 kiloluk Lashanta White'ın hikayesi anlatıldı.

Aşırı kiloları nedeniyle yerinden kalktmakta zorlanan Lashanta White'i ölümün eşiğine getiren ise sevgilisiyle olan ilişkisi. 

39 yaşındaki Lashanta White, 2 yıldır yatalaktı ve ihtiyaçlarını erkek arkadaşı Jeremy tarafından karşılanıyordu. 

Ancak Lashanta ile Jeremy'nin ilişkisi basit bir bakım ilişkisi değildi. Jeremy. kilo verip hayatta kalmak isteyen Lashanta'yı sürekli tehdit ediyor ve daha fazla yemeğe zorluyordu. 

Erkek arkadaşı Jeremy ona "Zayıflar ve sıskalaşırsa onu sevmeyeceğini" söylerek daha büyük çıkmaza sokuyordu. Tüm baskılara karşın Lashanta, Doktor Younan Nowzaradan'ı görmeye karar verdi. Evinden itfaiye yardımı ile çıkarılan Lashanta 5 saatlik zorlu bir yolculukla Houston'a ulaştı. 

Doktor ile görüşmesi sonrası ayda 50 kilo verme sözü veren Lashanta tam herşeyin yoluna girdiğini düşünürken, büyük şoku sevgilisiyle evine dönünce yaşadı.  Erkek arkadaşı Houston dönüşü onu terk etti. Sevgilisinin onu terk etmesi sonrası diyetine sadık kalmakta zorlanan ve yemeklerle mutluluğu arayan Lashanta 1 ayda sadece 3 kilo verebildi. 

Lashanta şunları söyledi: “Son birkaç hafta içinde, işler gerçekten kötüydü çünkü Jeremy ve ben ayrıldık, çok fazla kilo vermemden endişe duyduğunu biliyordum, ancak yine de bunu yapma desteğime sahip olduğumu düşündüm. Sonra eğer kilo verirsem, artık beni çekmeyeceğini söyledi. Sonra beni terk etti.

Bu yüzden şu an ne yapacağımı bilemiyorum. Jeremy olmadan, artık bana yardım edecek kimsem yok. Bu yüzden gerçekten bunaldım, çünkü hayatımı döndürüp kafamı suyun üstünde tutmaya çalıştığım her an, sanki beni yukarı çekip, beni aşağı sürüklemek için bir şeyler varmış gibi geliyor. ”

Sonrasında kendini toparlamaya karar veren Lashanta, terapiye başladı ve hapishanedeki oğluyla arasındaki sorunları çözmeye karar verdi. Oğlu ile görüşmesi sonrası diyete kendini daha da vermeyi başaran Lashanta, 60 kilo kaybetti ve mide ameliyatı için onayı aldı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Dünya Haberleri