Zafer Şahin kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafer Şahin korona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Siyaset gündemine dair yorumları ile dikkatleri çeken Zafer Şahin'in çarpıcı açıklamaları ardından hayatı da merak konusu oldu. Peki Zafer Şahin kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

Siyaset gündeminde korkusuz açıklamalarıyla dikkat çeken isimlerden birisi olan Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi, değerlendirmeleriyle gündemde kalmaya devam ediyor. Çarpıcı yorumları ile bilinen Zafer Şahin'in hayatı da merak konusu oldu. Peki Zafer Şahin kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? Korona mı oldu?

ZAFER ŞAHİN KİMDİR?

Şuanda Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi olarak görev yapan Zafer Şahin aslen İzmir'lidir ve 1973 yılında doğmuştur ve 2022 yılı esas alınırsa 49 yaşındadır.

Mesleki kariyerinde 2008 yılında Parlamento muhabiri olarak göreve başladığı Yeni Asır Gazetesi için uzunca bir süre Ankara Temsilcisi olarak sürdürürken çalışma hayatının son 4 yılında Yazı işleri müdürlüğü olarak devam etmiştir ve 2017 yılının Kasım ayında görevini bırakarak meslek kariyerine Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi olarak devam etmektedir.

Gazeteciliğin yanı sıra Turkuvaz yayınlarından çıkan Kestanepazarı'nın Sahte Mesihi adlı kitabı yazmıştır.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Biyografi Haberleri