Zafer Şahin, İmamoğlu ve Akşener'in sarılmasını yorumladı: "Milletin gözü önünde dört dörtlük bir tiyatro oynanıyor"

Milliyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafer Şahin, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezası sonrası yaşananları değerlendirerek, "Bu milletin gözü önünde dört dörtlük bir tiyatro oynanıyor. 'Türkiye'de yargı bağımsız değil, Erdoğan'ın kontrolünde' diyenler, bağımsız olmadıklarını iddia ettikleri yargının kararını birbirlerine sarılarak kutluyorlar" dedi.

Milliyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafer Şahin, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle verilen Anadolu 7. Asliye Ceza Mahkemesince verilen 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasını değerlendirdi.

"SİZ NİYE BAYRAM GİBİ SEVİNİYORSUNUZ, SARILIYORSUNUZ?"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sarılmasını da yorumlayan Zafer Şahin şu ifadeleri kullandı:

"Bu görüntü şudur. Türkiye'de yargı bağımsız değil deyip de yargının kendi aleyhlerine verdiği bir karara düğün, bayram sevinme garabetidir. Bir tez çökmüştür. Madem yargı bağımsız değil, yargı iktidarın kontrolünde, siz niye bayram gibi seviniyorsunuz, sarılıyorsunuz?

O kadar tuhaf bir şey ki hiçbirimizin ömrü hayatında görmediği, bizden sonraki kuşaklarında göremeyeceği dört dörtlük bir tiyatro oynanıyor. Bu milletin gözü önünde dört dörtlük bir tiyatro oynanıyor. 'Türkiye'de yargı bağımsız değil, Erdoğan'ın kontrolünde' diyenler, bağımsız olmadıklarını iddia ettikleri yargının kararını birbirlerine sarılarak kutluyorlar."

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Meral Akşener'den aylar sonra gelen İmamoğlu çıkışı: "Sahiplenmek kabahat oldu, bütünleşmeyi sağlayamadık"
CHP ve İYİ Parti arasında Ekrem İmamoğlu çatlağı! Kılıçdaroğlu,"16 milyon insana, gülümsemeyle hizmet et" dedi, Akşener'den salvo geldi: 85 milyon yanında
Prof. Dr. Ersan Şen, açtı ağzını yumdu gözünü: İmamoğlu’nun yaptığı ucuz kahramanlık

Gündem Haberleri