Zabıta’dan “mobil” Çözüm

Pendik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, bünyesinde kurduğu komuta merkeziyle görsel ve anlık iletişimi sağladı. Whatsapp uygulaması sayesinde kağıt ve kırtasiye kullanımı da ortadan kalkmış oldu.

Pendik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, bünyesinde kurduğu komuta merkeziyle görsel ve anlık iletişimi sağladı. Whatsapp uygulaması sayesinde kağıt ve kırtasiye kullanımı da ortadan kalkmış oldu. Çalışma yapılan bölgeye gerektiğinde takviye ekiplerin hızlıca intikali sağlanıyor.     

Pendik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelinde ekiplerini mobilize ediyor. Zabıta Müdürlüğü içerisinde kurulan Komuta Merkezi, vatandaşlardan gelen ihbar ve şikayetleri anında değerlendirerek ilgili bölgede görevli mobil ekiplere iletirken, aynı zamanda hızlı şekilde veri alımı yapmak için Whatsapp’tan da yararlanıyor.

Hızlı komuta, koordinasyon ve müdahale sağlandı

Whatsaap uygulaması sayesinde saha çalışmalarına ait görüntü ve bilgiler anlık olarak Zabıta Merkezinde bulunan ekrana gönderiliyor. Merkeze ulaşan bilgi ve görüntüler, görevliler tarafından hemen değerlendirilerek ekiplere dönüş yapılıyor. Uygulama sayesinde kağıt ve kırtasiye kullanımı ortadan kalkmış olurken, ekiplerle anlık görsel iletişim de en etkili biçimde kullanılıyor. Çalışma yapılan bölgeye gerektiğinde yeni ekiplerin hızlıca intikali sağlanıyor.     

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri