Yunanistan'da tren kazası! Çok sayıda ölü ve yaralı var!

Yunanistan'da bir yolcu treni ve yük treni kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonucu tren vagonları rayda çıktı. 29 kişinin yaşamını yitirdiği kazada 85 kişi yaralandı.

Yunanistan'ın Larisa kentinin kuzeyinde yer alan Tempi bölgesinde, bir yolcu treni ile yük treni kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonucu iki trende raydan çıktı ve vagonları devrildi. Devrilen vagonlardan bazıları alev aldı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken çarpışması sonucunda ölenlerin ilk vagonda olduğu tespit edildi. Yaşanan kazada ise 29 kişinin yaşamını yitirirken 85 kişinin yaralandığı bildirildi.

SİNYALİZASYON HATASI OLABİLİR

Yaşanan kazanın nedeninin sinyalizasyon hatası olabileceği söylenirken, Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis kaza hakkında bilgilendirilirdi. Miçotakis yaşanan olay sonrası ertesi günkü programlarını askıya alındı. Yetkililer, arama kurtarma çalışmaları için orduyla temasa geçildiğini bildirdi. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Kucağında bebekle dilendiği zannedildi gerçek çok geçmeden ortaya çıktı!
İran'da 650 kız öğrenciyi bilerek zehirlediler iddiası ortalığı karıştırdı! "Sağlık Bakanı bazıları kız okullarının kapatılmasını istiyor!" dedi.
Balıkçıların yakaladığı köpek balığında insan kalıntıları bulundu! Sahilde yürüyen bir adama ait olduğu tespit edildi!

Dünya Haberleri