Yukatel Kayserispor: "Devletimiz ve milletimizin yanındayız! Acıyı vesile yapan tribünlerde yapılmaya çalışan kirli siyaseti ve zilleti kınıyoruz!"

Yukatel Kayserispor son günlerde Fenerbahçe ve Beşiktaş statlarında oynanan maçlarda deprem felaketi acıları üzerinden her iki takımın bazı taraftar grupları spora siyaseti alet ederek slogan atmaları birçok kesimi rahatsız etmiş tepki göstermişlerdi. Yukatel Kayserispor resmi sosyal medya hesabından "Kayserispor camiası sonuna kadar devletinin ve milletinin yanındadır" paylaşımında bulundu.

Cumartesi günü Ülker Stadında gerçekleşen Fenerbahçe- Konyaspor maçında bazı Fenerbahçeli taraftarlar siyasi sloganlar atmıştı. Bugün ise Vodafone Park'ta gerçekleşen Beşiktaş- Antalyaspor maçında da Beşiktaşlı taraftarlar tribünlerde siyasi sloganlar attı. Hükümet istifa sloganları atan taraftarlar siyaseti spora alet etmiş ve birçok kesimden tepki almışlardı. Yaşanan olaylar sonrası "Kayserispor camiası sonuna kadar devletinin ve milletinin yanındadır..." açıklamasını yaparak çok ses getirecek bir açıklama ile son yaşanan olaylara tepki gösterdi.

"SONUNA KADAR DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ"

Yukatel Kayserispor'un yaptığı açıklamada, "Kayserispor Kulübü ve Kayserispor camiası sonuna kadar devletinin ve milletinin yanındadır. İçinde olduğumuz şu felaket günlerinde milletimizin acısını yürekten paylaşırken bu acıyı vesile yaparak tribünlerde yapılmaya çalışılan kirli siyaset ve zilletin farkında olduğumuzu ve bunu kınadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri kullanıldı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Kayseri'deki deprem anının görüntüleri ortaya çıktı: Vatandaşlar, "Allah deprem" diyerek dışarı kaçtı
Kulüpler Birliğinden tribünlerde atılan siyasi sloganlara ilişkin önemli açıklama! "Ayrışma değil birleşmenin tarafları olmalıyız!"
"Hükümet istifa" sloganlarına spor kulüplerinden net tavır: Devletimizin, milletimizin yanındayız

Spor Haberleri