Yine kadın cinayeti! Kendisini reddeden öğretmene kurşun yağdırdı

Kayseri'de yaşanan olayda 29 yaşındaki Tolga Temur arkadaşlık teklifini reddeden rehberlik öğretmeni 26 yaşındaki Arife Nur Sarıoğlu'na kurşun yağdırdı. Talihsiz kadın hayatını kaybederken, annesi, "Kızıma ne oldu, söyleyin çocuğuma ne oldu?" diyerek feryat edip gözyaşı döktü.

Kadına yönelik şiddete bir yenisi daha eklendi. Takıntılı adam, saplantı haline getirdiği genç bir öğretmeni hayattan kopardı. Sarıoğlu’nun annesi, "Kızıma ne oldu, söyleyin çocuğuma ne oldu?" diyerek feryat etti. Kayseri Talas ilçesinde saat 09.00 sıralarında meydana gelen olayda vücuduna 3 kurşun isabet eden Sarıoğlu yaşamını yitirdi. 

ÖĞRETMENİ VURUP, İNTİHAR ETTİ

Genç öğretmene daha önce de arkadaşlık teklifinde bulunduğu öğrenilen Tolga Temur genç öğretmenin evinin önünde pusuya yattı. Evden çıktığında kendisini bekleyen Tolga Temur ile karşılaşan rehberlik öğretmeni Arife Nur Sarıoğlu yine Temur'un teklifini yine olumsuz yanıt verdi. Bunun üzerine Tolga Temur, belinden çıkardığı tabancayla peş peşe ateş etti.  Sarıoğlu, kanlar içinde yere yığılırken Tolga Temur ardından aynı tabancayla yaşamına son verdi.

Yaşanan olay sonrasında çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sarıoğlu’nun yaşamını yitirdiği belirlenirken, Tolga Temur ise yapılan ilk müdahalesinin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

ACILI ANNENİN YÜREK YAKAN FERYADI

Haber verilmesi üzerine acı haber alan Arife Nur Sarıoğlu’nun yakınları olay yerine geldi. Arife Nur Sarıoğlu'nun annesi, "Kızıma ne oldu? Söyleyin çocuğuma ne oldu" diyerek feryat edip gözyaşı döktü. Yapılan incelemenin ardından Arife Nur Sarıoğlu’nun cansız bedeni, otopsisi yapılmak üzere Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İç Haberler Haberleri