Yılın aşk iddiası: Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli aşkı gündeme bomba gibi düştü!

Geçtiğimiz ay şef Hazer Amani ile olan evliliğini tek celsede sonlandıran şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşadığı iddia edildi. Yaklaşık 1 aydır birlikte oldukları öne sürülen ikiliden bir açıklama gelmedi.

Özel hayatıyla sık sık adından söz ettiren şarkıcı Sıla, yeni biten evliliğinin ardından bu defa da kalbini İlker Kaleli'ye kaptırmasıyla gündeme geldi. 

TEK CELSEDE BOŞANMIŞTI

Geçtiğimiz yıl şef Hazer Amani ile başlayan evliliğini tek celsede sonlandıran Sıla İlker Kaleli ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu İlker Kaleli ise "Poyraz Karayel" adlı dizide rol arkadaşı olan ve uzun süre beraberlik yaşadığı Burçin Terzioğlu'ndan flaş bir kararla yollarını ayırmıştı.

BU KEZ KALBİNİ İLKER KALELİ'YE KAPTIRDI

Özel hayatındaki çalkantılar ile sık sık magazin gündemine konu olan şarkıcı Sıla'nın kalbini oyuncu İlker Kaleli’ye kaptırdığı iddia ediliyor. Bir aydır birlikte olduğu öne sürülen çiftin oldukça mutlu olduğu söyleniyor. Çıkan haberlerin ardından konuya ilişkin olarak çiften herhangi bir açıklama gelmemesi de haberleri doğruladı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri