Yenikapı - Kirazlı - Atatürk Havalimanı metro hattı çalışmıyor mu? Neden çalışmıyor? Alternatif yollar neler?

M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı'nda gerçekleşen seferlerin, metro hattındaki bir arıza sebebiyle gerçekleştirilemediği öğrenildi. Bunun üzerine, Yenikapı - Kirazlı - Atatürk Havalimanı metro hattı çalışmıyor mu? Neden çalışmıyor? Alternatif yollar neler? soruları araştırılıyor.

Metro İstanbul yetkililerince de doğrulanan bilgiye göre, M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı'nda bir süre boyunca sefer yapılamayacağı öğrenildi. Bunun üzerine, Yenikapı - Kirazlı - Atatürk Havalimanı metro hattını kullanan vatandaşlar,  Yenikapı - Kirazlı - Atatürk Havalimanı metro hattı çalışmıyor mu? Neden çalışmıyor? Alternatif yollar neler? sorularını araştırıyor. İşte detaylar...

YENİKAPI - KİRAZLI - ATATÜRK HAVALİMANI METRO HATTI ÇALIŞMIYOR MU? NEDEN ÇALIŞMIYOR?

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı'nda gerçekleşen teknik bir arıza sebebiyle, seferlerin yapılamadığı öğrenildi.

Metro İstanbul'un Twitter hesabından yapılan paylaşımda,"M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı’nda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Aksaray-Ataköy ve Aksaray-Kirazlı arasında yapılmaktadır." ifadelerine yer verildi.

YENİKAPI - KİRAZLI - ATATÜRK HAVALİMANI METRO HATTI ALTERNATİF YOLLAR NELER?

M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı’ndaki teknik arıza nedeniyle mağdur olan vatandaşlara, Yenikapı-Aksaray arasında ücretsiz İETT otobüslerinin hizmet vereceği belirtildi. Bunun dışında, Metro İstanbul'un resmi sitesinde herhangi bir alternatif güzergah belirtilmedi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İç Haberler Haberleri