Yellow Friday Nedir | GS Store'de İndirim mi Var

Galatasaray'da Dursun Özbek döneminin bitip, Mustafa Cengiz'in başkanlığa getirilmesi ile Galatasaray Kulubü yeniliyor. Başlatılan kampanya ile GS Store, tarafltarları #yellowfriday hashtagi ile mağazalardan alışveriş yapmaya teşvik ediyor.

Mustafa Cengiz'in başkanlığa seçilmesinin ardından Galatasaray taraftarı takımına destek vermek amacıyla bir kampanya başlattı.Galatasaray'da yaşanan yönetim değişikliğinin ardından taraftarlar da kulübe destek adına sosyal medyadan bir kampanya başlattı.

Sarı kırmızılı taraftarlar #YellowFriday etiketiyle attıkları tweetlerde taraftarları Galatasaray Store'lardan alışveriş yapmaya davet ediyor.

Cuma günü gerçekleştirilecek etkinlikle satışlarda rekor kırmayı amaçlayan taraftarlar #YellowFriday etiketini Twitter'da üst sıralara yerleştirmeyi başardı.


"Sadece cuma değil, her gün hazırız"

GSStore Genel Müdürü Ali Öğütücü ise konuyla ilgili, "Süper bir enerji oluştu. Bizler sadece cuma günü değil, her gün hazırız. Fatih Terim’in de gelişiyle başlayan bu çıkışımız bu kampanya ile birlikte taçlanacak" ifadelerini kullandı.

BLACK FRİDAY NEDİR, NE İŞE YARAR?

Black Friday, ABD'de Şükran Günü'nden sonra gelen ilk Cuma gününe denir. Gün 1932'den bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı kabul edilir. Mağazalar çok erken saatte açılır ve geç kapanırlar, ve beklenmedik derecede indirimli satış yaparlar. Black Friday bir resmi tatil sayılmaz. Kanada ve Ingiltere'de de Black Friday günü vardır, ve Amazon gibi internet üzerinden iş yapan çeşitli şirketler de indirimli satış yaparlar.

Bu alışveriş gününe tarihte ilk defa 1961 yılında gazetelerde Black Friday olarak bahsedilmiştir. O günde, Philadelphia'da, alışverişten dolayı oluşan yoğun trafik ve zorluklar nedeniyle bu isim verilmiştir. Son yıllarda, bu gün, hem insanlar hem de mağazalar için olumlu şekilde karşılanmaktadır.

MUSTAFA CENGİZ KİMDİR?

Merkez Birliği (Köy-Koop) dış ticaret oluşumunda kurucu uzman olarak görev yaptı. Daha sonra TANSA (Tanzim Satışlar) Genel Müdürü oldu. 28 yaşında genel müdür olan Mustafa Cengiz, o dönem kamunun en genç genel müdürü oldu.

TABGİS (Türkiye Akaryakıt Bayiileri ve Gaz İşverenler Sendikası) Genel Başkanlığı görevinde bulundu. İTO petrol meslek komitelerinde ise sektör temsilciliği yaptı.

Galatasaray Spor Kulübü Tüzük Tadil Komisyonu üyesi olan Mustafa Cengiz, tüzüğün bugünkü koşullara uyumu konusunda Galatasaray Divanı tarafından görevlendirilmiştir.

Mustafa Cengiz, ileri seviye İngilizce, Fransızca ve Arapça bilmektedir.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri