YDUS tercihleri başladı mı 2021? YDUS kontenjan tablosu yayımlandı mı?

YDUS tercihleri başladı mı 2021? YDUS kontenjan tablosu yayımlandı mı? YDUS (Kadın Hastalıkları ve Doğum) Alanında tercihlerinin alınmasına bugün başlandı. 3 Mayıs'a kadar devam edecek olan tercihler ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden alınacak. İşte detaylı bilgiler...

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı olan YDUS kapsamında Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında tercihlerin alınmaya başlandığını duyurdu.

YDUS TERCİHLERİ BAŞLADI MI 2021?

ÖSYM tarafından yapılan açıklamada, '' Tercih işlemleri, 03 Mayıs 2021 tarihinde saat 23:59’da sona erecektir. Adaylar tercihlerini, bireysel olarak 26 Nisan 2021 günü saat 15.15’ten itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifrelerini kullanarak elektronik ortamda yapacaklardır. denildi.

TERCİH YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

YDUS KONTENJAN TABLOSU YAYIMLANDI MI?

2020 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2020-YDUS) tercih işlemleri, 26 Nisan-3 Mayıs 2021 tarihleri arasında alınacak. Kontenjan tablosu yayımlandı. Aşağıdaki linkten YDUS kontenjan tablosuna ulaşabilirsiniz.

KONTENJAN TABLOSU İÇİN TIKLAYINIZ

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Eğitim Haberleri