Yaz tatili ne zaman başlayacak, ne zaman bitecek 2021? 2021 Okullar ne zaman yaz tatiline girecek?

2. dönemin sona ermesine sayılı günler kala milyonlarca öğrenci ve velisi Yaz tatili ne zaman başlayacak, ne zaman bitecek 2021? 2021 Okullar ne zaman yaz tatiline girecek? sorularını araştırıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk okulların 2 Temmuz 2021 tarihinde kapanacağını duyurmuştu. Selçuk'tan önemli bir yaz tatili açıklaması daha geldi. İşte detaylar...

Koronavirüs salgını gölgesinde devam eden eğitim öğretim faaliyetlerine yaz tatili arası geliyor. Öğrenci ve velileri yaz tatilinin başlayacağı tarihi merak ediyor. MEB, 2 Temmuz'da okulların kapanacağını duyurmasının ardından Yaz tatili ne zaman başlayacak, ne zaman bitecek 2021? 2021 Okullar ne zaman yaz tatiline girecek?  soruları gündeme geldi. 

YAZ TATİLİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK, NE ZAMAN BİTECEK 2021?

Bu yıl yaz tatili 2 hafta kısaltıldı. Okullar Haziran ayında değil Temmuz ayında yaz tatiline girecek. Bakan Selçuk konu ile ilgili, ''Bizim için birtakım riskli gruplar var. 2 Temmuz'da biz okulun kapanacağını ilan ettik, ara tatilini kaldırdık. 2 Temmuz'a kadar çocuklarımızın desteklenmesi konusunda süreç devam ediyor. Yazın bütün öğrencilerimize zorunlu olarak ya da gönüllü olarak çocuklarımız okullara gelsin diyemeyiz. Çocuklar için tatil de çok önemli. Yaz tatilini iki hafta kısalttık. '' dedi.

Yazın EBA TV'nin açık olacağını belirten Selçuk ayrıca internet desteklerini de sürdüreceklerini söyledi. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Eğitim Haberleri