Yayından kaldırılacak mı? RTÜK Başkanı Şahin'den Camdaki Kız çıkışı

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Kanal D'de yayımlanan Camdaki Kız dizisinin yakından takip edileceğini ifade etti.

Kanal D ekranlarında yayımlanan ve başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı Camdaki Kız dizisi hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Radyo Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı (RTÜK) Ebubekir Şahin, vatandaşların tepkisini çeken Camdaki Kız ve Üst Kurul'un uyarılarını dikkate almayan yapımları yakından takip etmeye başladıklarını ifade etti.

"YAKINDAN TAKİP ETMEYE BAŞLADIK"

Şahin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Vatandaşlarımızın da yoğun tepkisini çeken Camdaki Kız dizisinin yayıncısı başta olmak üzere Üst Kurulumuzun bugüne kadarki uyarılarını dikkate almayan tüm yapımları daha yakından takip etmeye başladık. Kamuoyuna saygılarımla duyuruyorum."

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN KONUSU

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olan Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİ OYUNCULARI

Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

RTÜK deprem yayınlarını inceledi! FOX TV ve Halk TV ve Tele1'e ceza verildi! İşte cezaların nedeni...

Film ve Dizi Haberleri