Yaşar İpek'ten Seren Serengil'e: Duygu sömürüsü yapmaya devam ediyorsun

Şiddetli geçimsizlik nedeni boşanan Seren Serengil ve Yaşar İpek cephesinde sular durulmuyor. Yaşar İpek sosyal medya hesabından Seren Serengil'e sitemde bulundu

Seren Serengil ve Yaşar İpek, geçtiğimiz sene Mayıs ayında nikah masasına oturmuştu. Tüp bebek yöntemiyle hamile kalan Seren Serengil ile Yaşar İpek boşanma kararı aldı. Yaşar İpek ise Serengil'i Mitokondri yöntemi ile hamile kaldığını iddia etti! Sosyal medya hesabından ise Serengil'e sitemlerde bulundu

Yaşar İpek'in Serengil için yazdığı yazı:

"BENİM SOYUMA BAŞKA BİR SOY KARIŞACAK"

Seren Serengil ile boşanma kararı alan Yaşar İpek, ilişkilerini bu noktaya getiren olayları "Magazin Burada" Genel Müdürü Ali Çınar'a anlattı ilk kez anlattı. "Aşkın kazanması için çocuk yapmaya karar verdik" diyen İpek, Serengil'in 'Mitokondri nakli' yaptırdığını öğrendiğini anlattı. Bu gerçeği öğrenince beyninden vurulmuşa döndüğünü söyleyen İpek, "O lafı duyunca buz kesildim. Benim soyuma başka bir soy karışacak" ifadelerini kullandı.

KRİTİK SAATLER

Bu iddiaları jet hızıyla yalanlayan Seren Serengil ise olaydan kısa süre sonra hastaneye kaldırıldı. Düşük tehlikesi devam eden Serengil için kritik saatler devam ediyor.

KANLI TULUMU PAYLAŞILDI

Öte yandan Yaşar İpek'in açıklamalardan sonra yüksek tansiyon ve kanamayla hastaneye kaldırılan Seren Serengil'in olay sırasında giydiği kanlı tulumu paylaşıldı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri