Vatandaşın ayağını gaza götürecek haber! Benzine indirim geliyor!

Araç sahibi olan vatandaşlara sevindiren haber geldi. Alınan bilgilere göre, daha önce 1 lira 55 kuruş indirim yapılan benzine bir indirim daha yapılması bekleniyor.

Araç sahiplerine sevindiren bir haber geldi. Alınan bilgilere göre brent petrolün fiyatlarındaki düşüşün etkisiyle akaryakıt fiyatlarına indirim yapılacağı öğrenildi. Sektör kaynaklarının aktardığına göre, benzinin litre fiyatı 18 Temmuz Pazartesi gecesinden itibaren 96 kuruş düşecek. Petrol fiyatlarındaki düşüşün etkisiyle 14 Temmuz’da da benzine 1 lira 55 kuruşluk indirim gelmişti.

PETROL FİYATLARI SERT BİR ŞEKİLDE GERİLEDİ

İndirimle birlikte benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 23,66 TL’den 22,70 TL’ye, Ankara ve İzmir’de 23,78 TL’den 22,82 TL’ye düşecek. Motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 25,37 TL, Ankara 25,48 TL ve İzmir’de 25,50 TL seviyesinde yer alıyor.

Petrol fiyatları, küresel ekonomide artan resesyon endişeleriyle son günlerde sert gerilemiş ve 100 doların altına inmişti ancak ABD Başkanı Joe Biden’ın Suudi Arabistan ziyaretinin petrol üretimi artışına dair somut bir çıktısı olmamasının da etkisiyle fiyatlarda dün artış olmuş ve fiyat tekrar 100 doların üzerine çıkmıştı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Finans Haberleri