Van'da başıboş köpek, oyun oynayan çocuğa saldırdı! Küçük çocuk hayatını kaybetti

Van'ın İpekyolu ilçesinde oyun oynadığı sırada başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan Mete Durna ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre olay İpekyolu ilçesine bağlı Selimbey Mahallesi'nde meydana geldi. Mete Durna (9) arkadaşlarıyla sitede top oynadığı sırada başıboş bir köpeğin saldırısına uğradı. Küçük çocuğun acı içinde bağırma seslerini duyan vatandaşlar köpeği çocuktan uzaklaştırarak kurtardı.

BOĞAZINDAN YARALANDI

Boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Durna, durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası 112 Acil Sağlık ekiplerince Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Durna burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

DEHŞET ANLARINI ANLATTI

Olayla ilgili gazetecilere bilgi veren mahalledeki Şifa Cami İmamı Muhammet Emin yaşanan olayı anlatarak şu ifadeleri kullandı:

"Çocuklar sitenin bahçesinde top oynuyordu. Birden bana 'çabuk yetiş bir şeyler oluyor' diye seslendiler. Gidip baktığımda köpek çocuğun boğazına sarılmış, boğazını ısırıyordu. Köpeğe bağırdım, bana da saldırdı. Daha sonra uzaklaştı. Ambulansı aradık. Sağlık ekibi gelene kadar M.D.'nin boğazına tampon yaptım."

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri