Vagner Love Bursaspor Beşiktaş Maçında Oynayacak mı

Beşiktaş'ın çiçeği burnundaki transferi Vagner Love'un Beşiktaş Bursaspor maçında forma giyip giymeyeceği merak ediliyor. Beşiktaş'tan Vagner Love'un oynayıp oynamayacağına yönelik açıklama geldi.

Beşiktaş bugün Bursa deplasmanına çıkıyor. Geçen sezonun gol kralı Vagner Love'un oynayıp oynamayacağı Beşiktaşlı taraftarlaca en çık merak edilen soruların başında yer alıyor.

Alanyaspor’dan transfer edilen Vagner Love, Beşiktaş’a çabuk uyum sağlamakla kalmadı, aynı zamanda farkını da hemen ortaya koydu.

Love’un, Kara Kartal’ın son idmanında coştuğu, performansıyla teknik heyetin büyük beğenisini kazandığı bildirildi. Dar alanda yapılan çift kale maçta Brezilyalı oyuncunun toplamda 7 gol attığı ve 4 de gol pası verdiği öğrenildi. Takımda hiç yabancılık çekmeyen Brezilyalı yıldızın, vatandaşı Anderson Talisca ile uyumunun oldukça iyi olduğu ifade edildi.

Yedek soyunacak

Teknik direktör Şenol Güneş’in, Bursa karşılaşmasında tecrübeli golcüyü yedek soyundurması ve maçın gidişatına göre Alvaro Negredo’nun yerine sahaya sürmesi bekleniyor. Sambacı’nın, hocasıyla yaptığı ikili görüşmede de, “Kendimi çok iyi hissediyorum. Ne zaman görev verirseniz, oynamaya hazırım” dediği öğrenildi. 

BURSASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA?

 Beşiktaş deplasmanda bu akşam Bursaspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 20.00'de başlayacak olan maçı Halil Umut Meler yönetecek. Maç BeIN SPORTS'tan canlı olarak yayınlanacak.  


 
İŞTE MUHTEMEL 11'LER:
 
BURSASPOR: Harun, Shehu, Aziz Behich, Titi, Ekong, Barış, Yusuf, Badu, Grozav, Stancu, Sow
 
BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan, Pepe, Vida, Adriano, Medel, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Lens, Negredo
 
Babel cezalı
 
Beşiktaş, Bursaspor karşısına Ryan Babel'den yoksun çıkacak.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri