Üzümlü Bıldırcın tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Üzümlü Bıldırcın Nasıl Yapılır?

Üzümlü Bıldırcın nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Üzümlü Bıldırcın Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Üzümlü Bıldırcın nasıl hazırlanır, Üzümlü Bıldırcın yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Üzümlü Bıldırcın için Malzemeler:

Kişi başına 1-2 bıldırcın, 250 gr kuru üzüm, 2 kaşık un, tuz, tereyağı, su

Üzümlü Bıldırcın Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Bıldırcınları yıkayıp kurulayınız. Çukur bir tencerede kızartınız. Kızarınca biraz tuz ve birazda su koyup pişiriniz. Üzümleri akşamdan ıslatmış olun ki kabarsınlar. Kabarmış olan üzümleri kurulayınız. Tereyağında çevirip sote yapın. Bıldırcının suyunu biraz un ile koyultun, üzümleri de içine ilave ediniz. Hepsini bir taşım kaynatarak servise hazır hale getirmiş olacaksınız.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yemek Tarifleri Haberleri