Uzmanlardan şaşırtan öneri! "Duş almak yerine, bölgesel temizlik yapın!"

Fransa'da yaşanan su sıkıntısı nedeniyle tasarruf önerileri sunan uzmanlar, duş almak yerine vücudun belirli bölgelerinin temizlenmesinin yeterli olacağını söyledi.

Fransa'da, kuraklık nedeniyle yaşanan su problemi her geçen gün artıyor. Hükümet, su tasarrufu adına yeni yollara başvuruyor, yeni önerilerde bulunuyor. Tasarruf için bulunulan önerilerden bir yenisi de uzmanlar tarafından geldi. Uzmanlara her gün duş almak yerine, vücudun belirli bölgelerinin hijyenik tutulması yeterli

TAHARET YETERLİ

Uzmanlar, insanların her gün tüm vücutlarını yıkaması, serinlemesi için duş almasının kuraklığı daha da tetikleyeceğinden bunun önüne geçmek için önerilerde bulunuyor.

Buna göre uzmanlar, nüfusun yaklaşık yüzde 76'sının her gün duş aldığı Fransa'da, lavabo ihtiyacından sonra taharet ve vücudun belirli bölgelerini yıkanması gibi temizliklerin yapılmasının yeterli olacağı görüşünü sundular.

Karar pek çok dermatolog ve sağlıkçı tarafından hijyenik bulunmadığı ve tartışmalı bir konu olduğu gibi, mevcut durumda uygulanması mecbur bir karar olarak da görülüyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Türkiye'nin talebi üzerine Interpol devreye girdi! Levent Göktaş'ın yakalanması için kırmızı bülten çıkarıldı
Endonezya'da feci kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var!
NATO paylaştı, Yunanistan çıldırdı! Yunan medyasından hadsiz çıkış!

Dünya Haberleri