Üsküdar'da İlhan Şeşen müzikseverlerle buluştu

Üsküdar Belediyesi, Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında 7’den 70’e herkesin gönlünü fetheden İlhan Şeşen'i Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde ağırladı. Yoğun ilginin gösterildiği konserde İlhan Şeşen sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’inde katılım gösterdiği İlhan Şeşen konseri Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlendi. İstanbul'un her kesiminden katılım gösterilen konserde büyük salon hınca hınç doldu.

Başkan Türkmen, "İlhan Bey’in şarkıları öylesine içten, öylesine güzel ki insan dinlemekten de izlemekten de büyük keyif alıyor. İçimizi adeta bir huzur ve mutluluk kaplıyor. İlhan Şeşen şarkıları dendiğinde İstanbul’daki bir Üsküdarlı da Artvin’deki bir genç de aynı duyguları hisseder. Bu şarkıların etkisinin sebebi dinleyene verdiği duygulardır. Kendisine bizleri kırmadığı ve bu güzel akşamda en güzel şarkılarını Üsküdarlılara söylediği için çok teşekkür ediyorum.İlhan Şeşen Türk Pop Müziği’nin hemen her dönemine damga vurmuş ve 50. Sanat yılını kutlayan genç bir delikanlıdır” diyerek usta sanatçıya el yapımı seramik bir tablo hediye etti.

 "Ankara’dan Abim Gelmiş", "Gördüğüme Sevindim", "Ellerimde Çiçekler", "Neler Oluyor Bize?", "Sen Benim Şarkılarımsın", "Sarılınca Sana", "Aşk Layık Olanda Kalmalı", "Tombalak Tomurcuk" ve "Şimdi Ben Bu Şarkıları Kime Söyleyeyim?" gibi birbirinden güzel şarkılarını söyleyen İlhan Şeşen tüm dinleyenleri mest etti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri