Üsküdar'da Fatih Çıtlak ile tasavvuf sohbetleri söyleşisi düzenlendi

Üsküdar Belediyesi, Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında her ay düzenlenen "Tasavvuf Sohbetleri" adlı ssöyleşi için İslam tarihi ve tasavvuf konularındaki çalışmaları ile tanınan M.Fatih Çıtlak'ı Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde ağırladı.

Kültür Sanat dünyasının önemli isimlerinden olup tasavvuf konularındaki çalışmaları ile tanınan M.Fatih Çıtlak, her ay olduğu gibi bu ay da "Tasavvuf Sohbetleri" adlı söyleşi de Üsküdarlılarla buluştu. Uzmanlığı ile toplumun her kesimi tarafından takdir gören M.Fatih Çıtlak'ın yer aldığı söyleşi yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Söyleşi de Fatih Çıtlak Hoca, insanın yaratılış gayesini Rahman Sûresinden ilk dört ayetini açıklayarak dinleyicilere aktardı. Allah’ın marifet sırrının insanda olduğunu ve bu yüzden insanın en son yaratıldığını belirtti.

İslam Tarihi ve Tasavvuf konularındaki çalışmaları ile sayısız radyo ve televizyon programları yapan ve uzmanlığı ile toplumun her kesimi tarafından takdir gören hoca tasavvufun tanımını örneklerle açıkladı.

Yaklaşık 1,5 saat süren programda Fatih Çıtlak Hoca dinleyicilere akıcı, toparlayıcı ve çok yönlü anlatımıyla hitap etti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri