Üsküdar'da ''360° Konuşmaları'' programına Erdoğan Aktaş konuk oldu

Haber Global Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş, Üsküdar Belediyesi tarafından her ay Nevmekân Bağlarbaşı’nda düzenlenen ''360° Konuşmaları'' programına katıldı. ''Medya ve İletişim'' konusuna değinen Erdoğan Aktaş'ın programına Üsküdarlılar yoğun katılım gösterdi.

Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Şanlıer'inde katılım gösterdiği “360° Konuşmaları” programı, Haber Global Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş'ın söyleşisiyle Nevmekân Bağlarbaşı’nda gerçekleşti.

Yanlış iletişim ile doğru yere varılmadığını belirten Aktaş, “İletişim olgusu hayatın her şeyidir. Annemizi ziyaret edip elini öpmek bile bir iletişimdir.” diyerek iletişimin önemini örneklerle vurguladı.

Medyanın şekil ve alan değiştirdiğini basılı yayından dijitale geçtiğini böylelikle insanların istediği yerde, istediği sürede, istediği yayına ve bilgiye ulaşabildiğini belirtti.

Söyleşi sonrası Erdoğan Aktaş katılımcılardan gelen soruları yanıtladı. Başkan Yardımcısı Şanlıer, Aktaş’a çiçek takdim ederek teşekkürlerini iletti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri