Üsküdar'da 2019 yılı Ramazan ayı daha farklı olacak

Üsküdar belediyesi her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayınada farklı hazırlanıyor. Her sene geleneksel hale gelen Üsküdar'lı vatandaşlara Ramazan ayı boyunca Valide Sultan Gemisi’nde iftar vermeye devam edecek.

Üsküdar belediyesi Hilmi türkmen Başkanlığında Ramazan ayı programlarıyla ses getirecek sosyal projelere imza atmaya devam ediyor. Her yıl geleneksel haline getirilen valide sultan gemisinde bu yılda üsküdarlı vatandaşlara iftar vermeye devam edecek.

Üsküdar Belediyesi, öncüsü olduğu ve her sene gerçekleştirdiği sokak iftarları programını genişleterek Üsküdarlı vatandaşlara Ramazan ayı boyunca Valide Sultan Gemisi’nde iftar veriyor.

20 aydır hizmette olan Valide Sultan Gemisi’nde bugüne kadar 600 bin vatandaş çay ve simit ikramı ile Boğaz turu gerçekleştirdi. Ramazan Ayı boyunca ise Valide Sultan Gemisi vatandaşlara boğaz manzarası eşliğinde tamamen ücretsiz olarak iftar menüsü ile birlikte hizmet sunacak.

VALİDE SULTAN GEMİSİNDEKİ İFTAR MENÜSÜ

2018 Ramazan ayı boyunca günde 40.000 toplamda ise 1.300,000 kişiye iftar veren Üsküdar Belediyesi’nin menüsünde tereyağlı mercimek çorbası, kavurma, tereyağlı nohutlu pilav, hurma, Osmanlı tulumbası, ayran, su ve pide bulunuyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İç Haberler Haberleri