Üsküdar sahilde gergin dakikalar!

İstanbul'da corona virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında sahillerin kullanıma kapatılması nedeniyle sık sık denetimler yapan polis ekiplerii bu sabah sahilde aracıyla bekleyen ve uyarılara rağmen oradan ayrılmayan sarhoş bir şahısa Hıfzıssıhha Kanunu kapsamında 3 bin 150 TL para cezası kesti.

Yeni tip corona virüs (Covid-19) salgına karşı alınan önlemler kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu bu günlerde sahilde yürüyüş yapmak isteyenlere izin vermeyen polis ekipleri ile bazı vatandaşlar arasında gerginlik meydana geldi.

Corona virüs tedbirleri kapsamında sahil ve sahil yollarında yürüyüş, spor yapmak ve oturmak yasaklanmıştı. Sabah saatlerinde Üsküdar'da denetim yapan polisler Salacak sahil yolunda otomobilinde bekleyen bir vatandaşı yasak olduğu gerekçesiyle sahilden ayrılması yönünde uyardı.

GÖZALTINA ALINDI

Uyarılara rağmen sahilden ayrılmayan kişi aracından inerek polislerin yanına gitti. Defalarca yapılan uyarıya rağmen polise mukavemet gösteren ve alkollü olduğu belirtilen kişi gözaltına alındı. Doğancılar Polis Merkezi'ne götürülen şüpheli Hıfzıssıhha Kanunu kapsamında 3 bin 150 TL para cezası kesildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri