Uşak Spor 2-1 Şanlıurfaspor | MAÇ SONUCU

Misli.com 2.Lig Beyaz Grupta 8 haftadır ligin son sırasından kurtulamayan Şanlıurfaspor, 8 haftadır galibiyet yüzü görmedi ve galibiyet hasretini 9 maça çıkardı.

Misli.com 2.Lig Beyaz Grupta 8 haftadır ligin son sırasından kurtulamayan Şanlıurfaspor, 8 haftadır galibiyet yüzü görmedi ve galibiyet hasretini 9 maça çıkardı. Urfa ekibi Uşakspor'a 2-1 kaybetti.

NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Misli.com 2. Lig Beyaz Grupta Uşak Spor ve Şanlıurfaspor maçı oynanacak. Karşılaşma, 31 Ekim Cumartesi günü saat 13.00'de başlayacak. Zorlu mücadele, Uşak 1 Eyül Stadyumu'nda, hakem Cihan Ataş'ın yönetiminde geçecek. Cihan Ataş'ın yardımcılıklarını ise Sedat Etik ve Sinan Ertinğü üstlenecek. 

HANGİ KANALDA?

TFF ve Misli.com'un yayın sponsorluğu anlaşmasının ardından her hafta 2. ve 3. Lig'in bazı maçları Misli.com Android ve IOS uygulamalarından yayınlanıyor. 2. Lig Beyaz Grup'ta 8. hafta oynanacak olan Uşak Spor - Şanlıurfaspor maçı, Misli.com'un bu haftaki canlı yayın listesinde bulunuyor. Karşılaşma, Cumartesi günü saat 13.00'de Misli.com'dan canlı izlenebilir.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri