Uruguaylı yıldız Diego Godin Beşiktaş'a yakın! İtalyan medyası rakamları açıkladı

Beşiktaş bu sezon ligde ve Avrupa'da istediği başarıyı yakalayamadı. Bu performansın ardından yönetim teknik direktör Sergen Yalçın ile görüşerek yola devam kararı verdi. Siyah beyazlılar yönünü transfere çevirdi. Daha önce Beşiktaş'ın gündeminde olan Diego Godin tekrar gündeme düştü. İtalyanlar teklifi açıkladı.Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon beklentiden uzak bir performans sergileyen Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın ile yola devam kararı aldı. Gözünü transfere çeviren s

Beşiktaş geçen seneyi çifte kupayla tamamlamıştı. Bu sezon ise beklentilerin oldukça uzağında kaldı. Zirveden uzakta kalan siyah beyazlıların aynı zamanda Şampiyonlar Ligi'nde de iddiası kalmadı.

Bu kötü gidişatın faturası Sergen Yalçın'a kesilecek gibi görülürken Beşiktaş şampiyon hocasıyla yola devam kararı aldı. Sonrasında ise gözler transfere çevrildi. Sergen Yalçın, öncelikle defans hattına takviye yapılmasını istiyor.  Hedefte ise daha önce de gündeme gelen Diego Godin bulunuyor.

AKIBETİ BELLİ DEĞİL

İtalyan basını Uruguaylı savunmacının nereye transfer olacağı konusunda  net bir bilginin bulunmadığını belirtiyor. Godin'in sözleşmesini feshedebileceği de, bir yıllık daha sözleşme imzalayabileceği de ihtimaller arasında yer alıyor. Ancak sözleşme uzatma konusunda yıllık ücretinde indirime gitmesi gerekli.

TÜRKİYE'YE GELEBİLİR

Godin'i kış transfer döneminde Türkiye'de görebiliriz. Beşiktaş'ın Uruguaylı oyuncuya yıllık 1.5 milyon €'luk bir teklif yaptığı belirtildi.

DİEGO GODİN

Diego Godín 16 Şubat 1986 doğumlu Uruguaylı millî futbolcudur. Merkez Savunma (stoper) mevkiinde görev yapan oyuncu Cagliari forması giymektedir. Profesyonel futbol kariyerine C.A. Cerro takımından başlamış ve bu kulüpte kaptanlığa kadar yükselme başarısı göstermiştir. 2006-2007 yılları arasında, bir sezon Club Nacional de Football takımında forma giydi. 2007 yılının Ağustos ayında, La Liga takımlarından Villarreal ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Takımının La Liga'da en başarılı sezonunu geçirdiği yılda 24 maçta görev aldı.

4 Ağustos 2010 tarihinde, Villarreal takımında en iyi sezonunu yaşadıktan sonra Godin, yaklaşık 8 milyon € değerindeki bonservis ​​ücreti ile, başka bir La Liga takımı olan Atlético Madrid kulübü ile beş yıllık bir sözleşme imzaladıGodin, Atlético Madrid'in Inter takımını 2-0 yenerek kazandığı 2010 UEFA Süper Kupa maçında forma giymiştir.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Spor Haberleri