Ünlülerin Nur Yerlitaş paylaşımları görenleri duygulandırdı

Ünlü modacı Nur Yerlitaş (64) uzun süredir beyin kanseri tedavisi görüyordu. Yerlitaş, bugün evinde hayatını kaybetti. Yerlitaş'ın vefatını alan yakın dostları büyük üzüntü yaşadı.

Geçtiğimiz yıl beyin ameliyatı olan Nur Yerlitaş, 2.sayfa programına katılmış neler yaşadığını anlatmıştı. Yerlitaş'ın vefatının ardından ünlülerden paylaşımlar geldi.

İşte ünlülerin Nur Yerlitaş paylaşımları:

KEMAL DOĞULU"Çok üzüldüm. Nurlar içinde uyu Allah rahmet eylesin."

HAKAN AKKAYA"Canim Nurellam. İnanmak çok zor, seni çok seviyorum. Nurlar içinde uyu"

Cenk Eren: Çok kıymetli bir dostumuzu, hepimizin hayatında bir insan olan Nur Yerlitaş'ı kaybettik. Allah rahmet eylesin.

Seda Sayan: Yıllarım dostum sırdaşım yol arkadaşım uğur böceğim akıl hocam kılavuzum ismin gibi Nur lar içinde uyu inşallah NUR YERLİTAŞ Başımız sağolsun

Emel Müftüoğlu: Adın gibi nurlar içinde uyu canım.

Hatice: Nur Yerlitaş’ı kaybetmişiz. Çok üzüldüm gerçekten en son gördügümde gerçekten kötüydü. Ama sağlam kalmaya çalışıyordu. Mekanı cennet olsun.
 

Deniz Seki: Ahh be Nur’um... Nur yüzlüm çok üzdün... Hep annemi sorardın, geçecek bu günler derdin... Denizimmmmm derdin uzun uzun... Melek kız derdin bana. Şimdi sen melek oldun. Ne diyeyim nasıl söyleyeyim bilmiyorum... Kalbim ağrıyor. Mekanın cennet olsun canım arkadaşım. Allah rahmet eylesin.

Nihat Doğan

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri