Ünlü çiftin oğlu bıçaklanarak öldürüldü

Şişli'de, şarap ithalatı yapan bir firmanın sahiplerinin oğlu Emre T. M.(17), bir hastanenin acil servisi önünde, kendisini akrabalarını yaralayan kişiye benzeten Akın K.'nın bıçaklaması sonucu öldürüldü. Akın K., gözaltına alındı.

Olay, saat 02.00 sıralarında Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi önünde gerçekleşti. Dünyaca ünlü şarapları ithal eden bir şirketin sahibi olan Figen M. ile Randolp W. M. çiftinin iki oğlu belirlenemeyen bir sebeple kavga etti.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

Ağabeyi tarafından darp edilen Emre T. M., ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Lise öğrencisi Emre T. M., ambulanstan sedyeyle indirildiği sırada, çıkan bir kavgada yaralanan yakınlarını görmek için hastaneye gelen Akın K.(22) tarafından bıçaklandı. Akın K.'nın, akrabalar arasında yaşanan kavgada yakınlarını yaralayan kişiye benzeterek bıçakladığı Emre T. K., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Olayın ardından kaçan Akın K., kısa süre sonra, polis tarafından, cinayette kullandığı bıçakla yakalanarak gözaltına alındı. Akın K.'nın 3 kasten yaralama ve görevi yaptırmamak için direnmekten suç kaydı olduğu belirlendi. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri